Çözüldü "Xbox Live'da oturumunuzu açamadık" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Osirisssss

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Game Pass satın aldım. FM21 indirip oynadım kapatıp akşam tekrar açtığımda böyle bir hatayla karşılaştım. Çözümünü internette arasam da bulamadım.

xbox.jpg

Çözüm
Peki teşekkür ederim, direk Windows üzerinden mi sıfırladınız?
Evet Windows üzerinden herhangi bir USB kullanmadan sıfırladım. Yukarıdaki "Başlayın" seçeneğine bastıktan sonra 2 tane daha seçenek çıkması lazım. İlk deneyişimde "Dosyalarımı sakla" seçeneğini seçerek sıfırlamıştım ama maalesef problem çözülmemişti. 2. denemede "Her şeyi kaldır" seçeneğini seçerek sıfırladım ve sorun çözüldü.

Sıfırlama kısmına giriş: Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma

(Sorununuzu çözdüyse çözüm olarak raporlarsanız sevinirim.)
1630532897077.png
Aynı problemi geçen hafta FM 21'e girerken yaşadım. 2 gün boyunca çözmeye çalıştım, bir Xbox yetkilisi ile 3-4 saat boyunca sorunu çözmeyi denedik fakat ne yaparsak yapalım çözülmedi. Ben de mecburen Windows'un sıfırlama yerinden bilgisayarı sıfırladım ve sorun çözüldü. Sıfırlamadan başka bir çözümü yok gibi.

Aynı problemi geçen hafta FM 21'e girerken yaşadım. 2 gün boyunca çözmeye çalıştım, bir Xbox yetkilisi ile 3-4 saat boyunca sorunu çözmeyi denedik fakat ne yaparsak yapalım çözülmedi. Ben de mecburen Windows'un sıfırlama yerinden bilgisayarı sıfırladım ve sorun çözüldü. Sıfırlamadan başka bir çözümü yok gibi.

Evet Windows üzerinden herhangi bir USB kullanmadan sıfırladım. Yukarıdaki "Başlayın" seçeneğine bastıktan sonra 2 tane daha seçenek çıkması lazım. İlk deneyişimde "Dosyalarımı sakla" seçeneğini seçerek sıfırlamıştım ama maalesef problem çözülmemişti. 2. denemede "Her şeyi kaldır" seçeneğini seçerek sıfırladım ve sorun çözüldü.

Sıfırlama kısmına giriş: Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma

1630532897077.png

Çözüm
Evet Windows üzerinden herhangi bir USB kullanmadan sıfırladım. Yukarıdaki "başlayın" seçeneğine bastıktan sonra 2 tane daha seçenek çıkması lazım. İlk deneyişimde "dosyalarımı sakla" seçeneğini seçerek sıfırlamıştım ama maalesef problem çözülmemişti. 2. denemede "her şeyi kaldır" seçeneğini seçerek sıfırladım ve sorun çözüldü.

Sıfırlama kısmına giriş: Başlangıç > ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > kurtarma.

Eki Görüntüle 1155619

Yarın deneyeceğim umarım faydası olur. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı