Xbox mı PS mi alınır?

Son sorum olsun Xbox series yurt dışından alındığı zaman ya 540 euro ya da 450 euro civarı oluyor. Türkiye'de de hesaba kayıt edilince fatura tarihi ile birlikte konsola 2 yıl kola 1 yıl garanti sağlanıyor. Sizce Series X de bu yönden mantıklı olur mu?

Son sorum olsun Xbox series yurt dışından alındığı zaman ya 540 euro ya da 450 euro civarı oluyor. Türkiye'de de hesaba kayıt edilince fatura tarihi ile birlikte konsola 2 yıl kola 1 yıl garanti sağlanıyor. Sizce Series X de bu yönden mantıklı olur mu?
Yani 540 euro'ya pek mantıklı değil ama 450 euro'ya mantıklı olabilir. Ama ben yine de PS tarafından gitmenizi öneririm, bende 1 yıla yakın süre ikiside vardı aktif olarak kullandığım konsollar olarak. Xbox'ı belirli bir süre boyunca Game Pass'e yeni, güzel bir oyun gelmedikçe açmamaya başlamıştım artık. PS5'te de Plus kütüphanesine sürekli iyi oyun geliyor diyemem ama PS5 kullanması çok daha keyifli bir konsol ondan dolayı hep daha çok PS5 kullanıyordum. Aktif olarak oynayacağım oyunları hep PS5'e aldım çünkü DualSense, Xbox koluna göre aşırı farklı ve çok daha iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Bir süre sonra zaten böyle gittikçe Series X'i sattım sadece PS5 ile yola devam :D İşin kısası PS5 bence daha keyifli bir konsol, gerek kontrolcüsü, gerek arayüzü, gerek de en azından exclusive oyun gelme ihtimali çok daha fazla olduğu için bence PS tercih edilmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı