Bu yıl sonuna doğru 1 TB'lık versiyon çıkacak ama fiyat ne olur bilmiyorum.Teşekkürler hocam. Tabi alacağım kesin değil ama alacağım gibi.
@Famronty Baktım gerçekten Xbox destekleyen SSD'ler baya pahalı başka bir yöntem yok mu?
Bu yıl sonuna doğru 1 TB'lık versiyon çıkacak ama fiyat ne olur bilmiyorum.Teşekkürler hocam. Tabi alacağım kesin değil ama alacağım gibi.
@Famronty Baktım gerçekten Xbox destekleyen SSD'ler baya pahalı başka bir yöntem yok mu?
Hocam harici disk olayı nasıl oluyor anlatır mısınız? Şu şekilde mi? Mesela ben Rdr 2, Cyberprunk 2077, GTA 5 yükledim ve alanım doldu. Bir de harici disk aldım(nereye takılıyor?) Ve bu harici diske de forza horizon 5 yükledim mesela. Sonra Rdr 2'den canım sıkılınca onu harici diske attım ve forza'yi da xbox'in kendisine atıp oynadım. Mesela olay bu şekilde mi aydınlatır mısınız? Pek bilgim yok da.Bu yıl sonuna doğru 1 TB'lık versiyon çıkacak ama fiyat ne olur bilmiyorum.
Doğru anlamışsınız. Tek eksiği yeni nesil güncelleme almayan eski nesil oyunlar harici disk üzerinden direk oynanıyor.Hocam harici disk olayı nasıl oluyor anlatır mısınız? Şu şekilde mi? Mesela ben Rdr 2, Cyberprunk 2077, GTA 5 yükledim ve alanım doldu. Bir de harici disk aldım(nereye takılıyor?) Ve bu harici diske de forza horizon 5 yükledim mesela. Sonra Rdr 2'den canım sıkılınca onu harici diske attım ve forza'yi da xbox'in kendisine atıp oynadım. Mesela olay bu şekilde mi aydınlatır mısınız? Pek bilgim yok da.
Hocam bunların SSD hali var mı? Ve ben 500 gb'lik istiyorum. Bildiğiniz var mıdır? Link atar mısınız?Doğru anlamışsınız. Tek eksiği yeni nesil güncelleme almayan eski nesil oyunlar harici disk üzerinden direk oynanıyor.
Harici depolama hakkında bir fikrim yok. Onun için tavsiyede bulunmayacağım fakat HDD veya SSD aynı çalışıyor. SSD alırsanız oyunu transfer etme süreniz kısalır sadece.Hocam bunların SSD hali var mı? Ve ben 500 gb'lik istiyorum. Bildiğiniz var mıdır? Link atar mısınız?
Teşekkürler hocamHarici depolama hakkında bir fikrim yok. Onun için tavsiyede bulunmayacağım fakat HDD veya SSD aynı çalışıyor. SSD alırsanız oyunu transfer etme süreniz kısalır sadece.
Ne sorun olacak ki hocam? HDMI girişi varsa sorun olmaz.Teşekkürler hocam
Konudakilere tekrardan merhaba. Bir sorum olacak. Televizyon ile konsolun bir baglantisi olur mu? Yani mesela bizim televizyon Samsung'un bir televizyonu. 4K'ya kadar destekliyor. Bir sıkıntı olur mu televizyon ile konsolun?
Bilmiyorum ki. Sorayım dedim. Yani ekran çözünürlüğü ile uyumu anlamında vs.Ne sorun olacak ki hocam? HDMI girişi varsa sorun olmaz.
Konsol ve televizyon otomatik optimize ediyor zaten. Konsolu bağladıktan sonra ayarlar kısmında hangi çözünürlükleri kullanabileceğizi ve Dolby desteğinin olup olmadığını söyler.Bilmiyorum ki. Sorayım dedim. Yani ekran çözünürlüğü ile uyumu anlamında vs.
Dolby desteği nedir hocam?Konsol ve televizyon otomatik optimize ediyor zaten. Konsolu bağladıktan sonra ayarlar kısmında hangi çözünürlükleri kullanabileceğizi ve Dolby desteğinin olup olmadığını söyler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.