2023 yılında PS4 veya Xbox alınır mı?

Bu yıl sonuna doğru 1 TB'lık versiyon çıkacak ama fiyat ne olur bilmiyorum.
Hocam harici disk olayı nasıl oluyor anlatır mısınız? Şu şekilde mi? Mesela ben Rdr 2, Cyberprunk 2077, GTA 5 yükledim ve alanım doldu. Bir de harici disk aldım(nereye takılıyor?) Ve bu harici diske de forza horizon 5 yükledim mesela. Sonra Rdr 2'den canım sıkılınca onu harici diske attım ve forza'yi da xbox'in kendisine atıp oynadım. Mesela olay bu şekilde mi aydınlatır mısınız? Pek bilgim yok da.

Hocam harici disk olayı nasıl oluyor anlatır mısınız? Şu şekilde mi? Mesela ben Rdr 2, Cyberprunk 2077, GTA 5 yükledim ve alanım doldu. Bir de harici disk aldım(nereye takılıyor?) Ve bu harici diske de forza horizon 5 yükledim mesela. Sonra Rdr 2'den canım sıkılınca onu harici diske attım ve forza'yi da xbox'in kendisine atıp oynadım. Mesela olay bu şekilde mi aydınlatır mısınız? Pek bilgim yok da.
Doğru anlamışsınız. Tek eksiği yeni nesil güncelleme almayan eski nesil oyunlar harici disk üzerinden direk oynanıyor.

Harici depolama hakkında bir fikrim yok. Onun için tavsiyede bulunmayacağım fakat HDD veya SSD aynı çalışıyor. SSD alırsanız oyunu transfer etme süreniz kısalır sadece.
Teşekkürler hocam :)

Konudakilere tekrardan merhaba. Bir sorum olacak. Televizyon ile konsolun bir baglantisi olur mu? Yani mesela bizim televizyon Samsung'un bir televizyonu. 4K'ya kadar destekliyor. Bir sıkıntı olur mu televizyon ile konsolun?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam :)

Konudakilere tekrardan merhaba. Bir sorum olacak. Televizyon ile konsolun bir baglantisi olur mu? Yani mesela bizim televizyon Samsung'un bir televizyonu. 4K'ya kadar destekliyor. Bir sıkıntı olur mu televizyon ile konsolun?
Ne sorun olacak ki hocam? HDMI girişi varsa sorun olmaz.

Bilmiyorum ki. Sorayım dedim. Yani ekran çözünürlüğü ile uyumu anlamında vs.
Konsol ve televizyon otomatik optimize ediyor zaten. Konsolu bağladıktan sonra ayarlar kısmında hangi çözünürlükleri kullanabileceğizi ve Dolby desteğinin olup olmadığını söyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı