Xbox mı yoksa PS5 mi?

efe.zm

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa konsol alacağım. Xbox mı PS5 mi karar veremedim oyun almak için. Para yönünden bir problemim olmayacak. Oyun tarzı olarak hikayeli oyunda severim. Battle Royale tarzı oyunlarda iki tarafı da oynarım ama hangisini alacağımı bilemedim. Önerileriniz nedir?

İlk defa konsol alacağım. Xbox mı PS5 mi karar veremedim oyun almak için. Para yönünden bir problemim olmayacak. Oyun tarzı olarak hikayeli oyunda severim. Battle Royale tarzı oyunlarda iki tarafı da oynarım ama hangisini alacağımı bilemedim. Önerileriniz nedir?

Xbox.

PS 5 alın bence mesela bana Xbox gamepad zor geliyor alışamadım.

PS5'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Hocam PS kısmı oyun fiyati biraz tuzlu ama parada sıkıntı yok derseniz onerim PS almaniz. PS exclusive oyunlari cok ayri bir seviye. Ama Game Pass ve Xbox'in kendi oyunlarida guzel ama PS kadar degiller tabii ki.

Hocam PC'niz var mı?

Xbox Series X kullanmıştım sattım, şu an hem bilgisayarım hem de PS5'im var.
Xbox'un gamepadi daha iyi ama ben PlayStation tavsiye ederim. Şu an Game Pass PS Plus'tan daha pahalı yıllık PS Plus Deluxe üyeliği 2740TL'ye alabiliyorsunuz. Yılbaşında falan %25 indirime giriyor 2000TL'ye alabilirsiniz. İlla Deluxe olmasına gerek yok extra olanda da kütüphane var extrayı %25 indirimle alırsanız yıllık 1700TL'ye bir sürü oyun oynarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı