PS5 almak mı yoksa ticaret mi?

SHELBY_28

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. 1 yıldır para biriktiriyorum. Bir şeyler al sat yapa yapa pra biriktiriyorum. Şu an 20'ye yakın oldu fakat aklımda PS5 veya PC vardı. 2 aydır akşımda PS5 alma ticaret yap daha fazla kazan diyor. Bir yandan kalbim PS5 al rahatına bak diyor ama sanki bu parayı harcasam daha ileride kazanamayacakmış gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. 1 yıldır para biriktiriyorum. Bir şeyler al sat yapa yapa pra biriktiriyorum. Şu an 20'ye yakın oldu fakat aklımda PS5 veya PC vardı. 2 aydır akşımda PS5 alma ticaret yap daha fazla kazan diyor. Bir yandan kalbim PS5 al rahatına bak diyor ama sanki bu parayı harcasam daha ileride kazanamayacakmış gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

İstersen seni God of War oynatacak 20k ya sistem öneririm.

bence erteleme ps5 al geç

1 yılda 20.000 biriktiydiysen çok bir şey kazanamamışsın al sattan bence PS5 al ileride satsan da ederine satıyorsun zaten.

Aslında bu 2 ayda DualSense alıp sattım item satışa başladım buddan güzel karlar ettim normalde CD satıyordum aslında çoğunu 2 ayda kazandım ama bilemiyorum.

Bence erteleme PS5 al geç.

Teşekkürler.

İstersen seni God of War oynatacak 20k ya sistem öneririm.

Evde abimin laptop var 4060'lı hocam.

Aslında bu 2 ayda DualSense alıp sattım item satışa başladım buddan güzel karlar ettim normalde CD satıyordum aslında çoğunu 2 ayda kazandım ama bilemiyorum.

Teşekkürler.

Evde abimin laptop var 4060'lı hocam.

Yani sen PC istemiyorsun o zaman PS5 alıp laptopada bağlarsın televizyona da daha mantıklı olur PS5 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı