PS5 controlleri takın birde onu algılayacak mı (!)Arkadaşlar USB girişine sokuyorum ama Logitech kontrolcüyü algılamıyor. Klavye ve fareyi algılıyor demek ki sorun kontrolcüde.

www.gizala.com.tr

www.gizala.com.tr
				Evet uyumlu.
8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV
8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz ,www.gizala.com.tr
Bu kolun çokça önerildiğini gördüm ve sanırım Xbox One uyumlu bakabilirsiniz.
Klavye farelerde lisans zorunluluğu olmadığı için çalışıyor fakat lisanslı olmayan kontrolcüler çalışmaz.Arkadaşlar USB girişine sokuyorum ama Logitech kontrolcüyü algılamıyor. Klavye ve fareyi algılıyor demek ki sorun kontrolcüde.
Büyük ihtimal çünkü f310\f710 Xbox uyumlu kollar değiller.
Sağolun hocam...Büyük ihtimal çünkü f310\f710 Xbox uyumlu kollar değiller.
Yani her türlü Xbox uyumlu olması gerek değil mi ?
8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV
8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz ,www.gizala.com.tr
Bu kolun çokça önerildiğini gördüm ve sanırım Xbox One uyumlu bakabilirsiniz.
Bırakın Xbox'ı, hayatımda ilk defa konsol sahibi oldum hocam. Neden dalga geçiyorsunuz?PS5 controlleri takın birde onu algılayacak mı (!)
Geçmem normal. uyumlu olmadığını araştırmadan alıp burada konu açarsanız tabii ki dalga geçerim.
Sağolun hocam...
Yani her türlü Xbox uyumlu olması gerek değil mi ?
Bırakın Xbox'ı, hayatımda ilk defa konsol sahibi oldum hocam. Neden dalga geçiyorsunuz?
Gamepad zaten elimde bulunuyordu. Sonradan satın almadım.Geçmem normal. uyumlu olmadığını araştırmadan alıp burada konu açarsanız tabii ki dalga geçerim.
Dediğiniz mantıklı değil. Satın almasanız bile.Gamepad zaten elimde bulunuyordu. Sonradan satın almadım.
Oraya zaten sorunun kontrolcüde olduğunu yazmışım.Dediğiniz mantıklı değil. Satın almasanız bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.