Alınabilir. Daha güzel olur bence.Xbox One S alanır mı?
Biraz eskide kalmış bir konsol ve teşhir ürün. Fiyatı size normal mi geldi?Fiyatı uçuk?
Alınabilir. Daha güzel olur bence.Xbox One S alanır mı?
Biraz eskide kalmış bir konsol ve teşhir ürün. Fiyatı size normal mi geldi?Fiyatı uçuk?
Yeterince güçlü değil ve parasını hak etmiyor. Yakın fiyatlara One S bulunabiliyor zaten.Xbox One alınabilir.
Alınabilir. Daha güzel olur bence.
Biraz eskide kalmış bir konsol ve teşhir ürün. Fiyatı size normal mi geldi?
One S ile arasında çok az fark var. Aynı CPU, GPU ve RAM var. S modelinde az bir hız aşırtma var. Yan yana da açtım. Fark göremedim. Bizde ikisi de var.Yeterince güçlü değil ve parasını hak etmiyor.
İyi yapmışsınız. İki konsolun zevkleri farklı ama oyun fiyatları araya girince maalesef çok kötü oluyor. Xbox Game Pass çok avantajlı oluyor ve Xbox bir adım öne taşıyor. Aynısını PS yaptı mı bilmiyorum ama yapmadıysa kesinlikle yapması gerekiyor.PS4 kullanıyordum. Oyunları pahalı olduğu için Xbox istemiştim.
One S daha yeni bir cihaz ve yeni teknolojileri destekliyor, One S biraz daha hızlı. Ayrıca biraz daha ufak.One S ile arasında çok az fark var. Aynı CPU, GPU ve RAM var. S modelinde az bir hız aşırtma var. Yan yana da açtım. Fark göremedim. Bizde ikisi de var.
Hocam, S versiyonun desteği olup da normalinde olmayan tek şey, sürücülü modelinde olan 4K Blu-ray oynatıcı. Yoksa, daha yeni teknoloji olarak ne destekliyor? Desteği aynı anda kesilecek. Hatta Knect sensörü girişi bile normalinde var, S olanda yok. Adaptör kullanmak gerekir. Elbette S almak daha iyi olur. Fakat teknoloji olarak sizin dediğiniz gibi fark yok. İkisini de aynı oyunlar çıkıyor.One S daha yeni bir cihaz ve yeni teknolojileri destekliyor, One S biraz daha hızlı. Ayrıca biraz daha ufak.
Çok ufak bir farka yeni cihaz bulunabiliyorken eski cihaz almak saçma geliyor bana. Hem teşhir ürünü.
O fiyata PS3 satıyorlarAlınabilir. Daha güzel olur bence.
Biraz eskide kalmış bir konsol ve teşhir ürün. Fiyatı size normal mi geldi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.