XBOX One Alınır Mı

Multiplayer oynuyorsan her türlü PS4. Şimdi BF4, GTA 5, Rocket League gibi arkadaşlarla zevkli olan oyunları oynuyorsan arkadaş bulması daha kolay ve daha fazla server olduğu için PS4. Ayrıca çevremde sorduklarımın %90'ı Dualshock 4 dedi. %10 falan anca Xbox One Controller dedi.
Bu çevre Türkiye ise Dualshock 4 demeleri normaldir. Biz burda dünya genelinde konuşuyoruz.
 
Ps4 birçok yönden önde boş yere savunmayın. Kendimde kullanıyorum ve Ps4 ün Xbox One dan daha güçlü olduğu su götürmez bir gerçek. Exclusive leri saymıyorum bile. Fakat söyle bişey var. Sen Xbox Exclusive lerini daha çok seviyorsan al. Fakat Uncharted,Gow,Tlou falan var yani. Bunlar efsane... Bence Ps4...
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim. PS4 almış bulunmaktayım ama elime haziran ayında para geçicek ve Xbox One alacağım. :)
 
1-Xbox One kolu rezalet. Analog dediğin yan yana olacak arkadaş. Biri üstte biri altta nedir ya. Tabi kişiye göre değişir ama ben gerçekten o kol ile oynamak istemem.
2- Kişisel tercih. Bence iki konsol da aynı şeyi sunuyor.
3-Youtube, Twitch'e vs. girebiliyorsun PS4'ten ama diğerlerini denemedim bir fikrim yok.
4-PS4'te de var o.
5-PS4'te de var o.
6-Anlamadım ne demek istediğini. Cümlelerde çok anlam kayması yaşanmış.
7-O bütün konsollarda var.
8-O da PS4'te var.
9-O da PS4'te var.
10-Ne demek istediğini yine anlamadım. Noktalama işaretlerine dikkat edin.
11-1080P ve 720P arasında ki fark azımsanacak gibi değil. Xbox One'ın renk paleti biraz daha iyi o yüzden daha açık oluyor renkler. Ama şimdi BF4 gibi bir oyunda renklerin açık olması rezillik bence. Oyuna göre iyi veya kötü yanları var.

PS4'ün exclusive oyunları kesinlikle daha iyi. Bunu tartışmaya gerek yok. Bloodborne, İnfamous: Second Son, Last Of Us, Uncharted 3-4. XBox'ta pek seçenek yok ne yazık ki. Ayrıca Xbox exclusive oyunlarının bir kısmı da PC'ye çıkıyor zaten.
Kısaca bence PS4 Xbox'a göre daha üstün. Gerek exclusive oyunları olsun gerek oyunların 1080P çalışması olsun gerek ise Türkiye'de ki desteği olsun(Oyuncu bulmak daha kolay, takas sistemi daha yaygın, Sony Türkiye'ye ile biraz daha fazla ilgileniyor...) PS4 almak bence daha mantıklı.

Analoglar yan yanamı olacakmış bukadarda olmaz tamam siz ps4 alın xbox one ps4 den daha iyi bi konsol ps4 de kotu demiyorum ikiside ayni grafiği veriyorlar xbox one dediğiniz gibi renk paleti daha iyi. Ayrıca xbox one çıkan özel oyunlar daha iyi Forza 6 ;)
 
Bir kere Analogların yan yana olması FPS oyunlarında avantaj. İkincisi Forza 6 mı? Arkadaş yarış olarak DriveClub ile yarışamaz bile. Ayrıca zerre umrumda değil yarış oyunları. Bloodborne-Last Of Us-Uncharted varken PS4 tabiki de daha iyi Exclusive oyunlara sahip.
 
Hala xbox ile ps in aynı şey olduğunu öğrenemediniz mi? İkisininde grafik ve frame rate oranları aynı. Birinin donamı daha güçlü mevzularını geçin. Hangisinin özel oyunları hoşunuza giderse onu alın. Bence en iyi konsol wii u'dur. Sonuçta 3rd partyleri pc'de oynuyorum. Exc. açısında en başarılı konsolda wii u. İşte sizde hangisinin exc.leri hoşunuza gidiyorsa, imkanlarınız hangisine el veriyorsa, hangisinde daha çok arkadaşınız varsa ona göre alın. Milyonlarca Ps4 Vs. Xbox1 sorusu oldu. Bişey çıkmadığını anlamıyor musunuz?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı