Xbox One Alınır mı?

O zaman kesinlikle XBOX al. Çok fazla oyun var ve online oynamak istiyorsan fiyatı daha ucuz.
Süper teşekkür ederim. Buraya yazma sebebim kullanıcıların tecrübelerini öğrenmekti. Koca 2 platformu geniş çaplı öğrenemeyeceğim için buraya sordum. Xbox biraz daha bütçe dostu gözüktü, özellikle oyun masrafı kısmında.

Yanlış. PSN Plusda verilen oyunlar, aboneliğin olduğu sürece, hatta aboneliğin bitse ve 2 yıl ara verip tekrar geri dönsen bile, psn aboneliğiniz olduğu sürece sizindir, sonsuza kadar. PS4ün verdiği oyunlar kötü diye bir olay da yok 1 tane büyük oyun 1tane eskilerden klasik oyun 2 tane de bilmemne oyunu veriyor, bu ay 5 adet oyun verdi, 1tanesi deus ex mankind divided bi tanesi vr için bir oyun bir tanesi thats you idi mesela bi tane iğrenç anime oyunu bir tane de uncanny valley diye korku oyunu vardı. PS4 ün de beyaz renk seçeneği var. 4K istiyor ise de PS4 Pro alabilir. Ama lüzmu olduğunu sanmam. Oyunun görüntü kalitesindeki 2 piksel farkı değil hikayenin verdiği kalite, zevk önemli. Ayrıca ben sevgilisiyle oynamak istediği için ps4 önerdim. Ama genel olarak fps aşığı bir insan, civarında xbox sahibi bir çok arkadaşı olan bir insansa xbox alması daha mantıklı. Ama ps4de de fps oyunları yok değil, fazlaca var. Xbox hiç kullanmadım, abonelik olayı nasıl işliyor bilmiyorum ama sırf ps4e çıkmış oyunlar için bile alınır. Ayrıca ps2 oyunlarını da store üzerinden satın alıp yüksek çözünürlükte oynama olayı gelicek diye biliyorum. Ps2 klasiklerini seviyorsan da ayrı bir güzellik. Oyun oynarken arkadan spotifydan müzik dinleme olayı da benim aşırı hoşuma gitti ayrıca. Sevgiliyle oyun oynanacaksa bence ps4 alınmalı.

Sizin bahsettiğiniz 1 aylık süren oyunlar tam sürüm oyun denemesi olarak geçiyor. Plus ile verilen oyunların yanında exta olarak verilen denemeler. Her ay belli oyunların tam sürüm denemeleri çıkar. İndirir oynarsınız o ay sonuna kadar. Eğer beğenirseniz de satın alır kaldığınız yerden devam edersiniz.
Plus ile verilen oyunlar sonsu- üyeliğiniz olduğu sürece sizindir.

Hiç psn plus kullanmamış arkadaş duyduklarını söylüyor. Oyunlar bir aylık sende kalmıyor. Araştırıp bakabilirsin.

Çok uzun süredir PC oyunculuğu yapmama rağmen tatmin olduğumu düşünüyorum. R5 1600 ve GTX 1080 oyun sistemimi satmaya başladım, gerek kullanmadığım için gerek de PC oyunculuğunu bıraktığım için.

Kız arkadaşım ile beraber oyun oynayabileceğim bir platform istiyorum. İlk olarak aklıma ona düşük bütçeli bir sistem toplamak geldi, sonra da hem şu an piyasa fiyatları hem de PC ile ufak tefek zorluklar yaşayabileceği için aklıma alternatif olarak PS4 ve Xbox One geldi. Bütçe olarak maksimum 1200 düşünüyordum. PC ile oynarken Origin Access çok işime yaradı, aynısı Xbox'da da bulunuyormuş. Sorularım şöyle olacak:

1) Xbox One veya bu bütçe ile (1200 Maksimum) hangi Xbox alınır? TV vesaire önemsiz bu durumda, maksat geleceğe dönük olması.
2) Xbox platformu araştırdığım kadarıyla Game Pass ve EA Access barındırıyor. Ağzına kadar oyun dolu ve inanılmaz bir şekilde fiyatları uygun. PS4 önerecekler bunu da göz önünde bulundursun lütfen. Bildiğim kadarıyla PS platformunda Game Pass veya EA Access gibi şeyler yok.
3) Xbox One veya Xbox One S aldığımda bütün Game Pass ve EA Access oyunları oynanabilir olacak mı?
4) Son olarak Maksimum 1200 TL bütçe ile hangi platformu önerirsiniz, neden öneriyorsunuz?

Amacım "cep dostu" platformda ucuz bir şekilde oyun oynamak. PS4 veya Xbox veya PC fark etmez, en ucuz yolu arıyorum. Sonuçta öğrenciyiz. :)
konuyu hortlatiyorum kusura bakmayın.Ps4 ve xbox one s sistemlerini kullandım ve ikisindende çok memnun kaldım. Eğer sevgilinle oynayacaksan ne tür oyunları sevdiğine karar vermen gerek daha çok eğlence ve hikaye istiyorsan ps4 daha çok multiplayer fps veya pubg gibi bir oyun istiyosan xbox one s öneririm. yani kişiden kişiye değişir bu arada azcık ayrıntıya giriyim ps4 ün ve xbox un kolunu çok kullandım. ps4 ün analoglar yırtılmaya başladı ve tuşlar üzerindeki boyalar çıkmaya başladı ama xbox ta böyle bir sıkıntı yok.ama söyle bir sıkıntı varki xbox un kolu pille çalışıyor şarjlı yapmak için yaklaşık 50tllik bir set alman gerekiyor. bana göre senin ps4 alman gerek oyunlar xbox a göre daha pahalı fakat yinede değer fakat küçük yaştaki ortalama 14 yaşındaki kişilere xbox oneriyorum umarım yardımcı olmuşumdur

Konuyu açtıktan 1 hafta sonra 2 adet One S aldım. Gerek arayüzüne, gerek de konsolun tasarımına ve oyun kumandasının tasarıma hayran kaldım. Açıkçası PS4 almış olsaydım bu kadar ucuza bu kadar çok oyun oynayabilir miydik bilmiyorum. Sonuçta PS4 tarafında bu tarz oyun üyelikleri sistemi yok ve Game Pass, Gold çoğu zaman kampanyaya giriyor. Son 3 ayda 3 aylık Gold'u 30 TL'ye, 1 kez de 1₺'ye Gold aldım örnek olarak. Daha geniş kapsamlı indirim günleri (Black Friday gibi) yakalanırsa daha kârlı çıkılabilir. Game Share yöntemi ile Live Gold, Game Pass, EA Access ve bütün oyunları paylaşabiliyorum diğer Xbox ile. Bu sayede de ekstra masraftan kaçınıp 2 kişi için en ucuz oyun oynama yöntemini sağlamış oluyorum. PC toplamak ile Xbox almak arasında dağlar kadar fark var.

Konuyu açtıktan 1 hafta sonra 2 adet One S aldım. Gerek arayüzüne, gerek de konsolun tasarımına ve oyun kumandasının tasarıma hayran kaldım. Açıkçası PS4 almış olsaydım bu kadar ucuza bu kadar çok oyun oynayabilir miydik bilmiyorum. Sonuçta PS4 tarafında bu tarz oyun üyelikleri sistemi yok ve Game Pass, Gold çoğu zaman kampanyaya giriyor. Son 3 ayda 3 aylık Gold'u 30 TL'ye, 1 kez de 1₺'ye Gold aldım örnek olarak. Daha geniş kapsamlı indirim günleri (Black Friday gibi) yakalanırsa daha kârlı çıkılabilir. Game Share yöntemi ile Live Gold, Game Pass, EA Access ve bütün oyunları paylaşabiliyorum diğer Xbox ile. Bu sayede de ekstra masraftan kaçınıp 2 kişi için en ucuz oyun oynama yöntemini sağlamış oluyorum. PC toplamak ile Xbox almak arasında dağlar kadar fark var.
o zaman hayırlı olsun umarım sizi daha mutlu eder bende memnun kaldım xbox one s ten

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı