Xbox One alırken nelere dikkat edilir?

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar takas ile Xbox alacağım nelere dikkat etmeliyim, sizce nelerini sormalıyım? Cihazın tek bildiğim şey Xbox One olduğu. Aldıktan sonra oynamam satarım büyük ihtimal, bilgisayarı satamıyordum ondan takas kabul ettim.

@Oğuuzz hocam bilginiz var mı?

Selam,

Ben 1TB SSD taktım, termal macunu ve kasa temizliğini de tamamladım. Bazı güncel oyunlar halen Xbox One'da satın alınabilir durumda. Tek sorun oyunları 720p oynarsın. Ben açıkçası old school oyunları oynayan biri olduğum için dert etmiyorum. Developer Mode üzerinde PS1 ve 2 oyunlarını da oynayabiliyorsun X360 oyunları da buna dahil.

E ben daha ne isteyeyim! Birkaç yeri aramıştım daha öncesinde takaslı PS veya Series S ile ne kadara sayılıyor diye. 4-5k fiyat alıyorum bu makineye. 250 adet oyunum var hesabımda Game Pass gibi kullanıyorum bildiğin, bitene kadar başka konsola geçiş yok :)

Alacaksan kolların orijinalliği, kasanın kozmetiği, işlem görmüş mü görmemiş mi? İçerisine SSD veya daha hızlı bir HDD takılmış mı? Bu soruları sorabilirsin.

Selam,

Ben 1TB SSD taktım, termal macunu ve kasa temizliğini de tamamladım. Bazı güncel oyunlar halen Xbox One'da satın alınabilir durumda. Tek sorun oyunları 720p oynarsın. Ben açıkçası old school oyunları oynayan biri olduğum için dert etmiyorum. Developer mode üzerinde PS1 ve 2 oyunlarını da oynayabiliyorsun X360 oyunları da buna dahil.

E ben daha ne isteyeyim! Birkaç yeri aramıştım daha öncesinde takaslı PS veya Series S ile ne kadara sayılıyor diye. 4-5k fiyat alıyorum bu makineye. 250 adet oyunum var hesabımda game Pass gibi kullanıyorum bildiğin, bitene kadar başka konsola geçiş yok :)

Alacaksan kolların orijinalliği, kasanın kozmetiği, işlem görmüş mü görmemiş mi? İçerisine SSD veya daha hızlı bir HDD takılmış mı? Bu soruları sorabilirsin.

Teşekkür ederim hocam. Eliniz dert görmesin.🥰

Bende olsam takas ederdim. Dediğin gibi en kötü ihtimal bir müddet sen oynarsın. At ilana satılana kadar oyna mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı