enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 Herkese merhaba Xbox One ayarlarında dolaşırken çift NAT sorununu gördüm nasıl çözebilirim veya bu sorunun büyük bir etkisi var mı?
Herkese merhaba Xbox One ayarlarında dolaşırken çift NAT sorununu gördüm nasıl çözebilirim veya bu sorunun büyük bir etkisi var mı?
Çözüm enderabi666 26 Ağustos 2021 Yener K. dedi: Anladım hocam. O zaman yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapamayan arkadaşlar için bu video ile çözdüm sorunu.
Yener K. dedi: Anladım hocam. O zaman yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapamayan arkadaşlar için bu video ile çözdüm sorunu.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 Bende Xbox One var. Microsoft'un bitmek bilmeyen ağ sorunlarından birisi. Bazı çözümleri var. Bakabilirsiniz. Online oyunlarda sıkıntı yapabiliyor. Xbox Support support.xbox.com Artı 0 Eksi
Bende Xbox One var. Microsoft'un bitmek bilmeyen ağ sorunlarından birisi. Bazı çözümleri var. Bakabilirsiniz. Online oyunlarda sıkıntı yapabiliyor. Xbox Support support.xbox.com
KS KS enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #3 Yener K. dedi: Bende Xbox One var. Microsoft'un bitmek bilmeyen ağ sorunlarından birisi. Bazı çözümleri var. Bakabilirsiniz. Online oyunlarda sıkıntı yapabiliyor. Xbox Support support.xbox.com Genişletmek için tıkla... Böyle bir çözüm gördüm ama ağ geçidin nasıl köprü moduna alacağımı bilmiyorum. Bir de sorun sizde de var mı? Dosya Ekleri Screenshot_20210825-235907.png 302,6 KB · Görüntüleme: 427 Screenshot_20210825-235907.png 302,6 KB · Görüntüleme: 297 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Bende Xbox One var. Microsoft'un bitmek bilmeyen ağ sorunlarından birisi. Bazı çözümleri var. Bakabilirsiniz. Online oyunlarda sıkıntı yapabiliyor. Xbox Support support.xbox.com Genişletmek için tıkla... Böyle bir çözüm gördüm ama ağ geçidin nasıl köprü moduna alacağımı bilmiyorum. Bir de sorun sizde de var mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #4 Köprü modu dediği şey ise modemle beraber router gibi cihazları kullananlar için diye biliyorum. Modeme reset atıp deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Köprü modu dediği şey ise modemle beraber router gibi cihazları kullananlar için diye biliyorum. Modeme reset atıp deneyebilirsiniz.
KS KS enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #5 Yener K. dedi: Köprü modu dediği şey ise modemle beraber router gibi cihazları kullananlar için diye biliyorum. Modeme reset atıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reset attım ama sorun düzelmedi. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Köprü modu dediği şey ise modemle beraber router gibi cihazları kullananlar için diye biliyorum. Modeme reset atıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reset attım ama sorun düzelmedi.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #6 Videoda bir arkadaş çözüm yolu bulmuş. Deneyebilirsiniz. Olmazsa da ilk attığım bağlantıdan Bize ulaşın kısmından yardım isteyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Videoda bir arkadaş çözüm yolu bulmuş. Deneyebilirsiniz. Olmazsa da ilk attığım bağlantıdan Bize ulaşın kısmından yardım isteyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #7 Yener K. dedi: Videoda bir arkadaş çözüm yolu bulmuş. Deneyebilirsiniz. Olmazsa da ilk attığım bağlantıdan bize ulaşın kısmından yardım isteyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çift NAT sorunu gitti bu sefer de bu geldi. NAT testi yapınca çift NAT sorunu geri geldi. Dosya Ekleri 16299268040658343210066261068319.jpg 50,4 KB · Görüntüleme: 414 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Videoda bir arkadaş çözüm yolu bulmuş. Deneyebilirsiniz. Olmazsa da ilk attığım bağlantıdan bize ulaşın kısmından yardım isteyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çift NAT sorunu gitti bu sefer de bu geldi. NAT testi yapınca çift NAT sorunu geri geldi.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #8 Anladım hocam. O zaman yardım alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #9 Yener K. dedi: Anladım hocam. O zaman yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapamayan arkadaşlar için bu video ile çözdüm sorunu. Artı 0 Eksi Çözüm
Yener K. dedi: Anladım hocam. O zaman yardım alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapamayan arkadaşlar için bu video ile çözdüm sorunu.