Çözüldü Xbox One çift NAT sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enderabi666

Hectopat
Yer
Avcılar/İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba Xbox One ayarlarında dolaşırken çift NAT sorununu gördüm nasıl çözebilirim veya bu sorunun büyük bir etkisi var mı?

Bende Xbox One var. Microsoft'un bitmek bilmeyen ağ sorunlarından birisi. Bazı çözümleri var. Bakabilirsiniz. Online oyunlarda sıkıntı yapabiliyor.

Böyle bir çözüm gördüm ama ağ geçidin nasıl köprü moduna alacağımı bilmiyorum. Bir de sorun sizde de var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210825-235907.png
    302,6 KB · Görüntüleme: 427
  • Screenshot_20210825-235907.png
    302,6 KB · Görüntüleme: 297
Köprü modu dediği şey ise modemle beraber router gibi cihazları kullananlar için diye biliyorum. Modeme reset atıp deneyebilirsiniz.

Videoda bir arkadaş çözüm yolu bulmuş. Deneyebilirsiniz. Olmazsa da ilk attığım bağlantıdan Bize ulaşın kısmından yardım isteyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çift NAT sorunu gitti bu sefer de bu geldi.
NAT testi yapınca çift NAT sorunu geri geldi.

Dosya Ekleri

• 16299268040658343210066261068319.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 414
Anladım hocam. O zaman yardım alabilirsiniz.

Anladım hocam. O zaman yardım alabilirsiniz.

Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapamayan arkadaşlar için bu video ile çözdüm sorunu.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…