Xbox One cihaz Intel Core 2 - HD 5450 sistem ile takas edilir mi?

Xboxcu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar adam bana

HD 5450.
Dualcore2.
4 GB RAM.
200GB HDD.
Eski Casper monitör.
Kawai 5+1 hoparlör.
DDR2.
Mouse- Piranha klavye.

Sistem ile takas teklif etti, verelim mi? Hangisi daha pahalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilmez bence o sistemde hiçbir oyun oynanmaz.

Bir ara bilgisayar al-sat yapıyordum. Oradan arta kalan çöpleri birleştirsem muhtemelen daha iyi bir bilgisayar çıkar ortaya. 500-600 liralara falan buluyorsun bu tür kasaları. 100-200 liraya da monitör bulabiliyorsun. Her şeyini toplasan 1k etmez, girme o topa.

Kaç TL eder o sistem komple? Adam 2500 TL diyor.
Hocam kaç TL ettiği bence çok önemli değil. Etse etse en fazla 2K o da taş çatlasa hani. Bence takas etme. Adam takas edecek enayi arıyor. Bende o sistemden daha iyisi var ama 3K zor eder 2. el olarak. Bırak kalsın. Xbox'la oyun oynamak onunla oyun oynamaktan daha zevkli olur.

Buyuk hata yaparsin elindeki cihazi bilmiyorum ama Xbox 360'in bile olsa takas edilmez.

Bu işi biliyosunuz o monitör klavye filan dahil olsa kaç tl eder o pc. BU arada adama yazdım diyorki devir değişti.Herşey daha pahalı oldu diyo.

Bu işi biliyosunuz o monitör klavye filan dahil olsa kaç TL eder o PC. Bu arada adama yazdım diyor ki devir değişti. Her şey daha pahalı oldu diyor.

1000 Max 1500 o da Max yani. Eski tum parcalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…