Üzgünüm fakat siz eski versiyonu almışsınız. Bu versiyonda Bluetooth yok, kendi kablosuz alıcısını almanız gerekecek. Sağdaki versiyonu kullanıyorsunuz.Kolun üzerinde tıruncu tuş yok.
Üzgünüm fakat siz eski versiyonu almışsınız. Bu versiyonda Bluetooth yok, kendi kablosuz alıcısını almanız gerekecek. Sağdaki versiyonu kullanıyorsunuz.Kolun üzerinde tıruncu tuş yok.
Hayır soldakini kullanıyorum.Üzgünüm fakat siz eski versiyonu almışsınız. Bu versiyonda Bluetooth yok, kendi kablosuz alıcısını almanız gerekecek. Sağdaki versiyonu kullanıyorsunuz.
Kulandığım kol bu.Üzgünüm fakat siz eski versiyonu almışsınız. Bu versiyonda Bluetooth yok, kendi kablosuz alıcısını almanız gerekecek. Sağdaki versiyonu kullanıyorsunuz.
O halde turuncu tuşun rengi farklı. Kolun ileri bakan tarafında küçük bir tuş olması gerek o tuşu BT cihazınızı tanıtmada kullanırsınız.Hayır soldakini kullanıyorum.
Kulandığım kol bu.
Evet siyah şeridin olduğu yerde bir tuş var ancak bu tuşa basınca veya basılı tutunca herhangi bir şey olmuyorO halde turuncu tuşun rengi farklı. Kolun ileri bakan tarafında küçük bir tuş olması gerek o tuşu BT cihazınızı tanıtmada kullanırsınız.
Normalde o tuşa basılı tuttuğunuzda xbox işaretinin olduğu tuşun ışıkları hızlıca yanıp söner, bu esnada BT cihazına bağlanırsınız. Yeterince uzun basmıyorsunuzdur belki.Evet siyah şeridin olduğu yerde bir tuş var ancak bu tuşa basınca veya basılı tutunca herhangi bir şey olmuyor
1 dakikadır basıyorum sizce olmamasının sebebi ndeirNormalde o tuşa basılı tuttuğunuzda xbox işaretinin olduğu tuşun ışıkları hızlıca yanıp söner, bu esnada BT cihazına bağlanırsınız. Yeterince uzun basmıyorsunuzdur belki.
Evet orda.Turuncu tuşun olduğu konumdaki tuş değil mi hocam emin olalım.
Işık kapalıyken denemediğinizi farzedersek başka bir problem yok gibi. Farklı pillerle deneyin.Evet orda.
Şu anda ışık yanıp sönüyor ama BT cihazı olarak görünmedi.Işık kapalıyken denemediğinizi farzedersek başka bir problem yok gibi. Farklı pillerle deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.