Xbox One Controller’ı Bilgisayarda Kullanmak

• Konuyu başlatan 46635
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.863

46635

Kilopat
Logitech F710 kullanıyordum fakat artık baya eskidi (2.5 yıl). Bu yüzden yeni bir gamepad arıyorum. Herkesin Xbox kontrolcülerinin rahatlığından bahsetmesi beni resmen manipüle etti ve kendimi Xbox One kontrolcüsünü araştırırken buldum. Ürünü Vatan, Media Markt gibi yerlerde 250-300 arasına buluyorum fakat kafama takılan bazı şeyler var;
  • -Bu ürünü aldığımda içinden şarj kablosu çıkacak mı yoksa bunlar zaten konsola sahip olup da ekstra gamepad isteyenler için mi satılıyor? Ya da pilli mi çalışıyor?
  • -Ben bu gamepadi bilgisayarda nasıl kullanacağım? Kesinlikle kablosuz olarak kullanmak istiyorum.
  • -Doğru olan yerel teknoloji marketlerinden almak mı yoksa diğer sitelerden daha ucuza temin etsem sorun çıkartır mı? (N11)
Buyurun ürün linki;
MICROSOFT XBOX ONE KABLOSUZ KUMANDA

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ürünü alırsanız standart olarak Bluetooth 4.0 destekli bir adaptör ile veya dizüstü bilgisayarda kablosuz şekilde kullanabilirsiniz. Diğer modeller için farklı bir adaptör daha almanız gerekiyor. İlk aldığınızda içinden pilleri de çıkıyor. Kablolu olarak kullanmak isterseniz standart telefon şarj kablosu ile bağlayabiliyorsunuz. Onun dışında Bluetooth ile telefona ve tablete de bağlanabiliyor. Xbox One S Controller;
Xbox Kablosuz Oyun Kumandası | Xbox

Şu da örnek link:
Microsoft Xbox One S Wireless Controller Beyaz Fiyatı

Hatırladığım kadarı ile bu modelin şu an yurt içi piyasada sadece beyaz versiyonu var.

Kulaklık girişi olan modeli al. Bir de kulaklık girişinin çalışması için bilgisayar bağlantısına yarayan şu ürünü al. Bluetoothla da bağlayabilirsin ama kulaklık girişi çalışmaz. Ürünü en ucuz neredeyse oradan al. Ben Xbox One S gamapad i N11 yada hepsiburadadan 200 e almıştım.

Kulaklık girişi olan modeli al. Bir de kulaklık girişinin çalışması için bilgisayar bağlantısına yarayan şu ürünü al. Bluetoothla da bağlayabilirsin ama kulaklık girişi çalışmaz. Ürünü en ucuz neredeyse oradan al. Ben Xbox One S gamapad i N11 yada hepsiburadadan 200 e almıştım.
Kusura bakma bir günlük ceza aldım cevap veremedim. Dediğin gibi kulaklık girişli xbox one s controller almaya karar verdim. Gördüğüm kadarıyla 8.1 için bluetooth desteği yok bu yüzden Windows 10’a yükselteceğim. Kulaklık girişini kullanmayacağım için bu daha mantıklı geldi. Peki bluetooth bağlantısında kopmalar yaşanıyor mu bir sıkıntı oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı