Xbox One desteği biterse konsol kullanılabilir mi?

ömer0147

Centipat
Daha fazla  
Xbox One cihazım var bu konsoldaki oyunlar bana yetiyor, ilerleyen zamanda Game Pass market desteği biterse konsoldaki oyunları tekrar oynayabilir miyim?
Online oyunlar oynanmaz zaten de indirdiğim oyunları veya kitaplıkta olan offline oyunları indirip bende yüklü olan offline oyunları kullanabilir miyim?

Evet, marketPlace'e bağlı her şey gitti. Ama hala oyun satın alimi yapip, indirilebiliyor kısmen de olsa.

Satın alımda artık yapılamıyor diye biliyorum hocam. Konsol piyasası ile sürekli ilgilenen biri olduğumdan kaynaklı yanlış bir bilgim varsa beni düzeltiniz lütfen.
Ha bunların yanında da şöyle bir gerçek var ki günümüzde kullanılan 360'ların çoğu JTAG'li ve oyun alma muhabbetlerini kullanıcılar zaten bitirdi. JTAG'li olmayan konsolların birçoğuda internete bağlanmıyor, böyle bir sorun olmasa bile günümüzdeki internetleri algılamıyorlar.

Satın alımda artık yapılamıyor diye biliyorum hocam. Konsol piyasası ile sürekli ilgilenen biri olduğumdan kaynaklı yanlış bir bilgim varsa beni düzeltiniz lütfen.
Ha bunların yanında da şöyle bir gerçek var ki günümüzde kullanılan 360'ların çoğu JTAG'li ve oyun alma muhabbetlerini kullanıcılar zaten bitirdi. JTAG'li olmayan konsolların birçoğuda internete bağlanmıyor, böyle bir sorun olmasa bile günümüzdeki internetleri algılamıyorlar.
Şu konuları okuyabilirsin. Yazmaya üşendim tekrardan.

JTAG'li olmayan konsolların birçoğuda internete bağlanmıyor, böyle bir sorun olmasa bile günümüzdeki internetleri algılamıyorlar.
2.4Ghz olması lazım internetin. Ben sıkıntısız kullanıyordum orijinal 360'da öyle bir durum yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı