Xbox One EA acces Xbox Live

SecretPant

Hectopat
Daha fazla  
Bimeks den 1180 TL değerinde Xbox one Witcher 3 kodlu paketi aldım. Pazartesi günü elimde olacak. Ea Access ve Xbox live hakkında bilgi verebilir misiniz? Xbox live bölge bölge mi yoksa 1 tane mi bölge var? Çok bölge varsa hangisini almalıyım? Xbox live bölgelerinde farklı bölgelerden aldığım oyunlar çalışır mı? Son olarak EA Access hakkında bilgi verebilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle hayırlı olsun. Xbox Live TR olarak almanız daha faydalı olacaktır. Bölge sorunu yaşamazsınız fakat, extra bir kazancınız da olmaz diğer bölge hesaplarında. Zaten G2a, KINGUIN gibi sitelerde tüm bölgelerde oynayabileceğiniz uygun fiyatlı oyunlar mevcut. Bu siteler işinizi fazlasıyla görecektir. Gold üyelikle çok güzel indirimlerden faydalanabilir ve geriye uyumluluk ile her ay 4 tane bedava oyunu hesabınıza ekleyebilirsiniz.

2. sorunuz ile alakalı olarak, eğer aldığınız pakette EA Access üyeliği var ise gelen kodu Live hesabınıza eklemeniz ve Xbox üzerinden EA Access uygulamanızı indirmeniz yeterlidir. Giriş yapıp "vault" içerisindeki oyunları üyeliğiniz süresince sınırsız oynayabilirsiniz. Güle güle kullanın. :)

Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ea access konusunda bir sorum daha olacaktı. Birisi aydan aya verilen oyunların değiştiğini söyledi EA Access de ben EA Acces aldıgım zaman tüm oyunları oynayabileceğim değil mi? EA Access bittiği zaman ise oyunları oynayamayacağım. Bu arada bölge kısıtlaması yok sanırım PS de oldugu gibi istediğim yerden alışveriş edebilirim sanırsam. G2a ve Kinguin hakkında bilgilendirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim.

Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ea access konusunda bir sorum daha olacaktı. Birisi aydan aya verilen oyunların değiştiğini söyledi EA Access de ben EA Acces aldıgım zaman tüm oyunları oynayabileceğim değil mi? EA Access bittiği zaman ise oyunları oynayamayacağım. Bu arada bölge kısıtlaması yok sanırım PS de oldugu gibi istediğim yerden alışveriş edebilirim sanırsam. G2a ve Kinguin hakkında bilgilendirdiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Aydan aya verilen oyunlar Live Gold üyeliklerde değişir. EA Access'te vault içerisindeki oyunlar değişmez, gün geçtikçe yenileri eklenir. Vault, yani kasa içerisinde hangi oyunlar varsa onları oynarsın. BF4 tek başına yeter zaten. :D Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana dostum. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı