Xbox One gamepad baglanmıyor

uksenk

Decapat
Katılım
9 Şubat 2021
Mesajlar
240
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gamepadim konsola baglanmiyor. Acikiyor, isigi yanip sonuyor. Eslesme tusuna basilili tutuyorum, hizli yanip sonmeye basliyor ama baglanmayip kapaniyor. Not: Baglanip arada bir cikmiyor. Hiç baglanmiyor.
 
Konsolun üzerindeki Xbox logusunun altında olan eşleşme tuşu ile gamepad in eşleşme tuşuna aynı anda basılı tutun hem konsoldaki Xbox logosu yanıp sönecek hem de
Oldu gercekten cok tesekkur ederim 2 gundur ugrasiyorum eger gorurseniz bir sorum daha olucak ben bi siteden gamepass kodu aldim kodu girdim aktif ettim gamepass kutuphanesine girdigimde bazi oyunlarda yukle cikiyor bazilarinda ise gamepass e katil cikiyor ve bana 3 4 saat sonra mail geldi pc icin gamepass etkinestirdiginiz icin tessekurler diye ama ben xbox da etkinlestirdim ve bazi oyunlar yuklenebiliyor
 
Oldu gercekten cok teşekkür ederim 2 gundur ugrasiyorum eger gorurseniz bir sorum daha olacak ben bir siteden Game Pass kodu aldim kodu girdim aktif ettim Game Pass kutuphanesine girdigimde bazi oyunlarda yukle cikiyor bazilarinda ise Game Pass'e katil cikiyor ve bana 3 4 saat sonra mail geldi PC için Game Pass etkinestirdiginiz için teşekkürler diye ama ben Xbox da etkinlestirdim ve bazi oyunlar yuklenebiliyor.

O biraz karışık olmuş ben kodla etkinleştirme yapmadığım için bir bilgim yok. Normal Xbox'taki Microsoft Store'den Game Pass alsaydınız daha sağlıklı olurdu. Ama galiba siz Game Pass PC kodu almışsınız ve bazı oyunlar Game Pass PC de yok. O yüzden olabilir ama emin değilim.
 

Geri
Yukarı