Xbox One gamepad farkları

emrtnm

Femtopat
Katılım
24 Mart 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Xbox One X için gamepad almak istiyorum. Bazı gamepadler One S için ilanlarda. One X ile One S gamepadi arasında bir fark var mı? Çok teşekkürler şimdiden.
 
Nesiller arası ufak tefek detay ve özellikler dışında fark yok. Özellik dediğim de One S ile birlikte bluetooth özelliği de gelmişti. Sonrası makyaj. One için çıkanların hepsi uyumlu diye biliyorum.
 
Xbox One serisi ve Series S/X arasında kol uyumu aynı. Yani hepsi uyar. İlk nesil olan Xbox One kolunda Bluetooth desteği yok. Daha sonra ise Bluetooth desteği ve kulaklık girişi gibi özellikleri geldi.
 
Teşekkürler konuyu okudum benim sormak istediğim One S ile One X gamepad arasında bir fark olup olmadığı hepsi uyumlu onu biliyorum hocam. Şöyle özetliyim bir ilan var 400 TL beyaz (One S için) başka bir ilan 500 TL siyah (One X için) ben de beyaz seviyorum ama One S için olması pil süresinde vs sorun olur mu farkı nedir net olarak onu bilmek istiyorum.
 
teşekkürler konuyu okudum benim sormak istediğim One S ile One X gamepad arasında bi fark olup olmadığı hepsi uyumlu onu biliyorum hocam. Şöyle özetliyim bi ilan var 400 tl Beyaz (One s için) başka bir ilan 500 tl Siyah (One X için) bende beyaz seviyorum ama One S için olması pil süresinde vs sorun olur mu farkı nedir net olarak onu bilmek istiyorum
Bir fark yok.
 
Hayır hocam. Şarjlı pil kullanın derim.
 

Geri
Yukarı