Xbox one ile takaslık ps4

tahacan99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde çok az kullanılmış üstünde yek bir çizik bile olmayan Ps4 ve bir de Watch Dogs oyunu var bunu xbox one ile takas etmek istiyorum garantisi fark etmez. İstanbul içi elden takas yapabilirim.
Not: konsol yurt dışından getirildiği için garantisi yoktur.

XONE ile neden takas etmek istiyorsun :) XONE sahibi PS4 ile takas etmek ister genelde. Özel oyunları bile PS4 seçmeye yeterlidir.

XONE ile neden takas etmek istiyorsun :) XONE sahibi PS4 ile takas etmek ister genelde. Özel oyunları bile PS4 seçmeye yeterlidir.
Aslında konsoldan memnunum ama ps4 sahibi arkadaşım yok hepsi xbox oynuyor yani kısacası arkadaşlarımla beraber oynamak için bir de Quantum Break var tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında konsoldan memnunum ama ps4 sahibi arkadaşım yok hepsi xbox oynuyor yani kısacası arkadaşlarımla beraber oynamak için bir de Quantum Break var tabi.

Benden sana demesi Quantum Break Pc ye gelir. XBOX çıkmış özel ounların %90 ı çıkıyor pc ye bir süre sonra. Zaten konsol olarak güçsüzler ps4 ve XONe. Tabi xone biraz daha güçsüz. İlerde pişman olursun. Bence arkadaşların ps4 e geçsin :D

kardeşim takas edebiliriz özelden yazarsan facebook üzerinden /openrpg

Xbox one da fena degil. Hdmi in olmasi güzel. Hdmi in e uydu aliciyi takiyorsunuz ve out a ekrani. Ayni anda tv izliyebiliyorsunuz. Sade o yuzden bende bi kac kere ps4 ü xboxa takas dusundum

Arkadaşlar elimde çok az kullanılmış üstünde yek bir çizik bile olmayan Ps4 ve bir de Watch Dogs oyunu var bunu xbox one ile takas etmek istiyorum garantisi fark etmez. İstanbul içi elden takas yapabilirim.
Not: konsol yurt dışından getirildiği için garantisi yoktur.
Kardeş hala takas yapıyosan gel halledelim gta 5 de veriyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı