Xbox One Kırdırma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Batuhan Çeli

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox One 1Tb aldım pek öyle araştırarak almadım ama oyun konusunda çok düşünüyorum. Malum bi oyun 250 lira civarı uzun süredir araştırdım ama Ps3 gibi Xbox One kırdırma hiç görmedim. İstanbulda oturuyorum acaba kıran yer bilen yada yardımcı olabilecek başka alternatifleri olan var mı ? Teşekkür Ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşlik yap. Oyunları yarıya indir böylelikle.

60 TL olsaydı normal olurdu.
He oldu. Dolar kuruna baksana sen bi. Siyasete çekmek istemiyorum konuyu o yüzden çok dokunmadan şunları söyleyeceğim sadece: Adam akıllı kişileri getir başa o zaman 60 TL değil 30 TL olsun. Sanki dolar kurunu ben düzenliyorum bir de diyor 60 TL olsun. Dolar ne zaman 1 TL oldu son 10 yıl içinde? Adamlar dolar kuru+vergi şeklinde oyun getiriyor. Tabi 150 TL olur bir oyun. Şimdi diyeceksin asgari ücret 1000 TL bir oyun için %15'ini mi versinler? Yine aynı yere çıkacak sonuç o yüzden tekrar aynılarını yazmayacağım.

Son düzenleme:
Bi oyun çıktığında belli miktar para ödüyorsun yapım vs. için sonradan sadece güncelleme için felan az miktar ödüyorsun yarı fiyatına inse ne zararı olacak onlara?
DLC'lerden ise kastın EA gibi değil de FromSoftWare gibi bir zaten DLC çıkarmıyor pek. Çıkarınca da ucuz ve güzel oluyor. Ayrıca Destiny'yi ele alalım mesela. 500.000.000$ harcanmış oyun için ve oyunun fiyatı 60$. Sence çok mu? Oyunların fiyatı çok değildir. Türkiye'ye gelince işler sarpa sarıyor. O oyun 30$'da olsa burada en fazla 10 TL iner.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…