Xbox One Kırdırma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DLC'lerden ise kastın EA gibi değil de FromSoftWare gibi bir zaten DLC çıkarmıyor pek. Çıkarınca da ucuz ve güzel oluyor. Ayrıca Destiny'yi ele alalım mesela. 500.000.000$ harcanmış oyun için ve oyunun fiyatı 60$. Sence çok mu? Oyunların fiyatı çok değildir. Türkiye'ye gelince işler sarpa sarıyor. O oyun 30$'da olsa burada en fazla 10 TL iner.
Ben Onu kastetmedim mesela 500.000.000 harcanmış bu harcadıkları parayı tamamlanacak kadar oyun sattıktan sonra fiyatını yarı fiyatına indirseler daha iyi olur ve daha fazla kazanırlar ve de korsan az da olsa azalır.

Ben Onu kastetmedim mesela 500.000.000 harcanmış bu harcadıkları parayı tamamlanacak kadar oyun sattıktan sonra fiyatını yarı fiyatına indirseler daha iyi olur ve daha fazla kazanırlar ve de korsan az da olsa azalır.
Sonra millet isyan çıkarsın biz niye 60$ aldık sonra 30$ oldu. Ondan sonra oynamayı bıraksınlar da oyun batsın gitsin.

Para Verdiği Oyunu Neden Bıraksın :D
Tepkisini koymak için. Oyunda oynayan kalmaz ise o oyun çok sattıktan sonra da olsa hem firmanın diğer çıkaracağı oyunlara hem de o oyunun çökmesine neden olabilir.
@axxaya Siyasete girmek istemediğimi söyledim. Kendin düşünüp mantık yürüterek çöz.

O sadece senin düşüncen.
Bu gerçek. Bak Destiny'ye. Oyun 2014'de inanılmaz oynandı ve 2015'te oyuncuların sayısı yarıdan aza düşmüştü. Sonra ne oldu Taken King çıktı ve oyuncu sayısı yine arttı. Eğer oyuncular oyunu oynamazsa hele oyun MMO ise çok büyük sıkıntı çekebiliyor yapımcı firma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı