Xbox One konsolumda CD taktığımda Game Pass istiyor

kerem81

Yoctopat
Daha fazla  
Konsol yaklaşık 1 ay önce hediye geldi CD takıp oynuyordum oyunları hiçbir sorun olmuyordu dün gece CD'yi taktım Game Pass yenilemen gerekiyor dedi çözümü nedir?

Oynadığınız oyun sadece Online tabanlı mı? Öyleyse Ultimate veya Live Gold almanız gerekiyor.

Hayır aslında bilmiyorum. Konsol uzun süredir kullanılmıyordu. Sonra bana hediye geldi. Uzun zaman sonra bizim evde açıldı. Bana da CD takıp oynamayı öğrettiler. Tek bildiğim bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox üzerinde bedava oyunlar hariç başka oyunları online oynamak isterseniz üyelik satın almanız gerekiyor. Hangi oyun CD'sini taktınız ?

Söylediğiniz oyunların tek oyunculu modları da var zaten. Karşınıza game pass ekranı geldiğinde o ekranı kapatın ve oyun içinden tek oyunculu moda girin. Bende de Xbox One var bu şekilde online girmeden oynayabiliyorsunuz.

Söylediğiniz oyunların tek oyunculu modları da var zaten. Karşınıza game pass ekranı geldiğinde o ekranı kapatın ve oyun içinden tek oyunculu moda girin. Bende de Xbox One var bu şekilde online girmeden oynayabiliyorsunuz.
size ulaşabileceğim herhangi Instagram adresi var mıdır? Sorunu pek anlatamadım fotoğraf ile daha iyi olur sanırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı