Windows 10 kullanıyorsanız ve bilgisayarınız Bluetooth destekliyorsa direkt bağlayabiliyorsunuz. Onun dışında alıcı gerekli, ya da kablo ile bağlayabilirsiniz.
DS4 kullanmadım ama daha önce böyle kaliteli kol kullanmamıştım. Tavsiye ederim pişman olmazsın. İlk sayfada kolu algılamayan oyunlar için küçük bir rehber hazırladım umarım işini görür.
Windows 10 kullanıyorsanız ve bilgisayarınız Bluetooth destekliyorsa direkt bağlayabiliyorsunuz. Onun dışında alıcı gerekli, ya da kablo ile bağlayabilirsiniz.
Hocam bende kullanıyorum Xbox one s wireless adı atlında geçen cihazı fakat oyunlar'da donma yapıyor klavye'ye geçiş yaptığımda ise kasma olmuyor sebebi yazılımsal sanırım yada bluetooth mu sıkıntılı ?
Microsoft Store üzerinde Xbox Donatıları uygulamasını indirip cihazı Micro USB ile bağladıktan sonra yazılım güncellemesi yapın belki sorununuz çözülür. Ben aldıktan sonra hemen güncelleme yaptım.
Windows 10, Xbox One için bu uygulamayı Microsoft Store'dan indirin. Ekran görüntülerine bakın, en son müşteri incelemelerini okuyun ve Xbox Donatıları için derecelendirmeleri karşılaştırın.