Xbox One nasıldır?

Emrfnds

Hectopat
Daha fazla  
1. Isınma konusunda sıkıntı çıkartmayacağını düşünüyorum ama yinede sorayım dedim, sizce ısınma yapar mı?
(Maksimum 4 saat kadar oynarım)
2. Kontrolcü için hangi piller uygun ve şarj adaptörü çıkıyor mu kutudan?
3. Fiyat konusunda en uygun ve peşin alabileceğim bir yer var mı?
4. Bazı yerlerde fiyat olarak 1200 civarı görüyorum, 1500'e kadar çıkabilirim maksimum.
5. 119 CM LG TV den görüntü alacağım 2-3 metre kadar mesafe var sanıyorum sıkıntı çıkmayacaktır.
6. Cihazın ısınmaması için yerden yüksek bir yere koymak gerekir mi yada altına 1-2 CM yüksekte tutacak her hangi bir cisim koymak gerekir mi?
7. Bu arada uzun zamandır takip edemiyorum ama cihazda Türkçe dil desteği ve windows 10 var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Isınma konusunda birşey olacağını sanmıyorum 4 saatte fazla ısınmaz ondan bir sorun olmayacaktır.
2-Duracell kullanmanızı öneririm. Şarj adaptörü vermiyorlar, ekstradan alabiliyorsunuz sanırım internette satılıyor.
3-Kahraman Konsol veya Konsol Kulübünü öneririm ama ithalatçı garantili almayın Microsoft garantili almaya özen gösterin.
4-O fiyatlara bulursunuz çok rahat.
5-Bir sorun olacağını düşünmüyorum.
6-Hayır cihazı normal bir yere koyabilirsiniz çok fazla ısınmayan bir cihaz. Xbox'lar zaten aşırı ısınmıyor, Xbox 360 kullanırken 7-8 saat GTA 5 oynamışlığım var.
7-Türkçe dil desteği var

1. Isınma konusunda sıkıntı çekmezsin cihaz ısınma gibi bir problem göstermiyor.
2. Şarjlı piller alabilirsin ben öyle kullanıyorum ben kablo kullanırım dersen kablo ile pil olmadan kullanabilirsin.
3. İnternet sitelerini takip et 1.300 liralara düştüğü oluyor zaman zaman.
4. Dolar kuru piyasa vs. derken şu zamanlarda o fiyata kadar inmez ama 1.500'e çıkmadan alabilirsin.
5. Sıkıntı çıkmaz diye umuyorum fakat televizyonun görüntü kalitesi önemli piksel piksel oyun oynamak istemeyiz sonuçta.
6. Koymazsan sıkıntı olmaz fakat koyarsan da fena olmaz.
7. Windows 10 12 kasım da geldi xbox 360 arayüzünden eser kalmadı gayet stabil çalışıyor. Türkçe dil desteği de mevcut.

1.Cihaz kesinlikle ısınmıyor. 7 Saat aralıksız oynamışlığım var. Fanlarda en ufak ses artışı, Cihazda ısınma yok.
2.Şarj edilebilir pil ve pil şarj cihazı alabilirsiniz. Normal pil alacaksanız kesinlikle Duracell başka marka sakın almayın. Kablolu olarakta kullanabilirsiniz telefonunuzu şarj ettiğiniz şu an ki klasik kablo ile. Yada ek para ile Şarj adaptörü alabiliyorsunuz. Kablolu ve Kablosuz şarj üniteleri satılıyor.
3.Kahraman Konsol. İlgililer. Bende oradan aldım. Bana söylemeden içine Tr'de kullanabilmem için gereken ufacık bir parçayı da kendileri koymuşlar. Gayet iyi paketleyip kargo ile de yolladılar. Garanti kendilerinin ama sıkıntı yok güvenilir bir yer zaten.
4.Alırsın.
5.Sorun olmaz.
6.Hayır ben Parke'nin üstüne koyuyorum. Sıkıntı yok.
7.Türkçe dil desteği var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı