Xbox One S 1 TB 3100 TL'ye alinir mı?

Rob

Hectopat
Yer
Pasadena
Evet hocam. Aa olan pilleri kullanabilirsiniz.

Hocam bu arada Xbox One S almayı düşünüyorum 3100 TL'ye 1 TB beni memnun eder mi görüntü açısından öyle çok abartı grafik beklemiyorum zaten sizce memnun kalır mıyım hocam bir de fiyat nasıl?

Temiz bir cihaz ise pazarlık da yapabilirsiniz. Desteği de zaten yakında kesilecektir. Görüntü olarak ise sahsen memnunum. Elbette göreceli bir kavram.

Temiz bir cihaz ise pazarlık da yapabilirsiniz. Desteği de zaten yakında kesilecektir. Görüntü olarak ise sahsen memnunum. Elbette göreceli bir kavram.

Temiz duruyor hocam desteği kesilirse Game Pass'taki oyunlar oynanmıyor mu?

Tahminimce Game Pass desteği daha devam eder. Her yeni oyun çıkmaz.

Bence iyi fiyat.

Güzel fiyat hocam ben en son One X i 4500'e görmüştüm s modeli de o civarlardaydı iyi bulmuşsunuz 2800'e falan alırsanız çok güzel olur.

Güzel fiyat hocam ben en son One X i 4500'e görmüştüm s modeli de o civarlardaydı iyi bulmuşsunuz 2800'e falan alırsanız çok güzel olur.

Hocam PS4 kolu almak istesem 1000 liraydı bunu satıp direkt zaten kollu Xbox almak daha mantıklı geldi Xbox 1 TB bir de.

Game Pass oyunlarıyla zaten 3 4 ay gidersiniz Discord geçen Game Pass dağıttı kodunuz varsa 2 ay ücretsiz Ultimate kullanırsınız PC ve konsol için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…