Xbox One S 1 TB 3100 TL'ye alinir mı?

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 2.257
2.el aldım hocam ben o civarlara One S ile Series S 2.el olarak çok da kirlenmemiş cihazlar garantisi bitmiş olsa bile sorun çıkmadı benim cihazda.
Hocam ben şuanki 2.el Series S baktığımda çoğunlukla 5500 civarı oluyor çok da harcamak istemiyorum One S in de beni mutlu edeceğini düşünüyorum.

@Yener K. Hocam bu arada eski konular silindi mi arama yerine yazınca çoğu konu çıkmıyor.

Hocam ben şu anki 2.el Series S baktığımda çoğunlukla 5500 civarı oluyor çok da harcamak istemiyor One S'in de beni mutlu edeceğini düşünüyorum.

Son karar sizin hocam benim dediğim sadece sizde fikir oluşmasını sağlar One S de güzel cihazdır üzmez sizi.

Hocam ben şuanki 2.el Series S baktığımda çoğunlukla 5500 civarı oluyor çok da harcamak istemiyorum One S in de beni mutlu edeceğini düşünüyorum.

@Yener K. Hocam bu arada eski konular silindi mi arama yerine yazınca çoğu konu çıkmıyor.
Yakında düzelir.

Son karar sizin hocam benim dediğim sadece sizde fikir oluşmasını sağlar One S de güzel cihazdır üzmez sizi.
Tamamdır hocam teşekkür ederim size de.

@Yener K. hocam Xbox One S 30 FPS oynatıyormuş PC'deki gibi 30 FPS mi oluyor yoksa konsolun optimizasyonu farklı mı?

@Yener K. Hocam bir de 4100 TL’ye One X buldum 800 lira fazla vermeye değer mi Youtube’dan baktığımda X’in grafiği daha iyiydi sizin fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
PC gibi değil. One X güçlü bile olsa onun da desteği aynı anda bitecek. Bence 4100 TL vermeye gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı