Xbox One S 1 TB 3100 TL'ye alinir mı?

2.el aldım hocam ben o civarlara One S ile Series S 2.el olarak çok da kirlenmemiş cihazlar garantisi bitmiş olsa bile sorun çıkmadı benim cihazda.
Hocam ben şuanki 2.el Series S baktığımda çoğunlukla 5500 civarı oluyor çok da harcamak istemiyorum One S in de beni mutlu edeceğini düşünüyorum.

@Yener K. Hocam bu arada eski konular silindi mi arama yerine yazınca çoğu konu çıkmıyor.

Hocam ben şu anki 2.el Series S baktığımda çoğunlukla 5500 civarı oluyor çok da harcamak istemiyor One S'in de beni mutlu edeceğini düşünüyorum.

Son karar sizin hocam benim dediğim sadece sizde fikir oluşmasını sağlar One S de güzel cihazdır üzmez sizi.

Yakında düzelir.

Son karar sizin hocam benim dediğim sadece sizde fikir oluşmasını sağlar One S de güzel cihazdır üzmez sizi.
Tamamdır hocam teşekkür ederim size de.

@Yener K. hocam Xbox One S 30 FPS oynatıyormuş PC'deki gibi 30 FPS mi oluyor yoksa konsolun optimizasyonu farklı mı?

@Yener K. Hocam bir de 4100 TL’ye One X buldum 800 lira fazla vermeye değer mi Youtube’dan baktığımda X’in grafiği daha iyiydi sizin fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
PC gibi değil. One X güçlü bile olsa onun da desteği aynı anda bitecek. Bence 4100 TL vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…