Xbox One S 2021'de hâlâ kullanılır mı?

badtripjk03

Kilopat
Dostlar merhabalar,

MSI H110M PRO-VD
Intel Pentium G4560.
MSI GTX 1050 Ti 4 GB OC ekran kartı.
Kingston HyperX Fury Black 2133 MHz
Samsung EVO 860 250 GB SSD.
WD Caviar Blue 1 TB HDD.
Aerocool VX 400W PSU.

Benim böyle bir bilgisayarım var. Bir arkadaşım Xbox One S ile takas yapalım mı diye sordu bende araştırdım baktım ama bir türlü karar veremedim. Sizce takas yapılmalı mı? Mantıklı olur mu takas yapmak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhabalar,

MSI H110M PRO-VD
Intel Pentium G4560.
MSI GTX 1050 Ti 4 GB OC ekran kartı.
Kingston HyperX Fury Black 2133 MHz
Samsung EVO 860 250 GB SSD.
WD Caviar Blue 1 TB HDD.
Aerocool VX 400W PSU.

Benim böyle bir bilgisayarım var. Bir arkadaşım Xbox One S ile takas yapalım mı diye sordu bende araştırdım baktım ama bir türlü karar veremedim. Sizce takas yapılmalı mı? Mantıklı olur mu takas yapmak?
Bence yapma. Xbox One S hala kullanılır ama şöyle bir şey var: Siz bu sistemi ortalama 2500 ila 3500 arası satsanız (2. el fiyatlarını tam olarak bilmiyorum.) zaten elde ettiğiniz paraya biraz daha ekleyerek indirimde Xbox Series S alabilirsiniz. Ben olsam takas etmezdim. (Sıfır bir Xbox Series S)

Hocam bende GTX 1050 Ti Ryzen 3 2200G 8 GB RAM Full set kasa ile takas edecektim vazgeçtim. Eğer öğrenciysen hiç takaslama derim. Xbox One S'in performansıda bilgisayarın ile yakın fakat tek fark optimizasyon.

Bu size bağlı biraz da. Bilgisayardan sıkıldıysan konsola geçebilirsiniz. Ama bilgisayarda ekran kartı geliştirirsen gider bayağı çünkü Xbox One ve PS4'ün 2.5 veya 3 senesi kaldı belki de daha az. Game Pass özelliği ile çok oyun oynayabilirsiniz ucuza bir diğer avantaj hiç hile yok konsollarda o yüzden yüzü gözü temiz bir ortamda oyun oynanabiliyor. Ben olsam değiştirirdim ben bilgisayardan konsola geçtiğimde bir daha açmadım bilgisayarımı ders dışı. Yani şu an konsolu alabilirsin ama takıntılı değilsen destek konusuna bayağı götürecektir. İyi oyunlar iyi forumlar dilerim 😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı