Ben kullanıyorum ve genel olarak beğeniyorum. Sessiz çalışıyor ve boyutu küçük. Tasarımını seviyorum. Uygun fiyata bulunursa alınabilir. Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.
Alabilirsin. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Satıp Xbox Series X veya S alasım var. O derece Xbox beni cezbetti. Fiyat olarak Xbox One S uygun fiyatlı hatta ve hatta EA Access ve Gamepass ile birlikte gayet keyifli vakit geçirebilirsin.
Ben kullanıyorum ve genel olarak beğeniyorum. Sessiz çalışıyor ve boyutu küçük. Tasarımını seviyorum. Uygun fiyata bulunursa alınabilir. Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.
@omrcetin
Oyunların bazıları 1080p görüntü veremiyor ve ağır oyunlarda FPS düşmesi yaşanabiliyor. Bu durumlar sizin için çok sıkıntı değilse alınabilir. Yeni gelecek oyunlarda nasıl olur bilmiyorum. Bütçe varsa Xbox One X konsoluna bakabilirsiniz.
@omrcetin
Oyunların bazıları 1080P görüntü veremiyor ve ağır oyunlarda FPS düşmesi yaşanabiliyor. Bu durumlar sizin için çok sıkıntı değilse alınabilir. Yeni gelecek oyunlarda nasıl olur bilmiyorum. Bütçe varsa Xbox One X konsoluna bakabilirsiniz.