Xbox One S alınır mı?

omrcetin

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Bu konsoldan almayı düşünüyorum, kullanmış olanlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim.
Bir de 4K olmayan TV ekranında performansım aşırı düşer mi?

Alınır ama ikinci el bakmanız daha iyi olur. Fiyatlar oldukça iyi genelde.

Normal şartlar altında alınmaz dememiz lazım, sonuçta 300 dolara Xbox Series S gibi bir konsol var ama...

1607723144013.png

Alabilirsin. Ben çok memnunum tavsiye ederim. Satıp Xbox Series X veya S alasım var. O derece Xbox beni cezbetti. Fiyat olarak Xbox One S uygun fiyatlı hatta ve hatta EA Access ve Gamepass ile birlikte gayet keyifli vakit geçirebilirsin.

Ben kullanıyorum ve genel olarak beğeniyorum. Sessiz çalışıyor ve boyutu küçük. Tasarımını seviyorum. Uygun fiyata bulunursa alınabilir. Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin.
Teşekkürler herkese. Güncel oyunları oynamakta sıkıntı çeker miyim peki? Evet 2. el One S düşünüyorum.

@omrcetin
Oyunların bazıları 1080p görüntü veremiyor ve ağır oyunlarda FPS düşmesi yaşanabiliyor. Bu durumlar sizin için çok sıkıntı değilse alınabilir. Yeni gelecek oyunlarda nasıl olur bilmiyorum. Bütçe varsa Xbox One X konsoluna bakabilirsiniz.

@omrcetin
Oyunların bazıları 1080P görüntü veremiyor ve ağır oyunlarda FPS düşmesi yaşanabiliyor. Bu durumlar sizin için çok sıkıntı değilse alınabilir. Yeni gelecek oyunlarda nasıl olur bilmiyorum. Bütçe varsa Xbox One X konsoluna bakabilirsiniz.

Evet dediğine katılıyorum. Seni çok fazla rahatsız etmeyecekse One S al. FPS dropları yaşayacaksın. One X almanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı