Dreamy Bull
Hectopat
- Makaleler
- 1
GamePass’te beleşler. Neden PS?Ps 4 o zaman .
GamePass’te beleşler. Neden PS?Ps 4 o zaman .
Yeni nesil bir oyun denedim 30 FPS zor açıyor.
Bulanık gözlerim ile Series S diye okumuşum :/Hocam One S bir önceki nesilde kaldı.
Hocam ikisi de sanırım 30 FPS'ydi ama akıcı, Series S'e yeni nesil update'i gelirse 60'a yükselecek. Eğer 60 FPS isterseniz en az Series S.GTA 5 Mortal Kombat.
Kalite bakımından .GamePass’te beleşler. Neden PS?
Şu fanboy'luğu bıraksan artık? Xbox alacak veya almayacak herkese PS önerip duruyorsun.
Hocam ikisi de sanırım 30 FPS'ydi ama akıcı, Series S'e yeni nesil Update'i gelirse 60'a yükselecek. Eğer 60 FPS isterseniz en az Series S.
@Yavuz_Çetin hocam 60 FPS mi?
Daha kaliteli değil ki. Zaten kalitenin bir önemi yok burada.Kalite bakımından .
Soruyu okumuyor musunuz acaba?Ps 4 o zaman .
PS önerdiğim doğru ancak fanboy kısmı pek doğru değil maalesef.
PS'yi sevmek ile fanboyluk farklı şeyler Xbox One S de alınabilir ben alınmaz demedim ancak ikisi arasında PS4 daha iyidir.
Arkadaşın bütçesi düşük, PS4 daha güçlü fakat GamePass gibi bir nimet yok. Düşük bütçe için Xbox çok daha mantıklı.PS önerdiğim doğru ancak fanboy kısmı pek doğru değil maalesef.
PS'yi sevmek ile fanboyluk farklı şeyler Xbox One S de alınabilir ben alınmaz demedim ancak ikisi arasında PS4 daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.