Xbox One S alınır mı?

Ali_435220

Centipat
Daha fazla  
Şimdi ben 1 aya bilgisayar alacağım. Şu an elimde PS4 var ve bütün özel oyunlarını bitirdim. PS4 satıp Xbox One S almayı düşünüyorum. Bilgisayarın yanına alınır mı? Genellikle hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Şimdi ben 1 aya bilgisayar alacağım. Şu an elimde PS4 var ve bütün özel oyunlarını bitirdim. PS4 satıp Xbox One S almayı düşünüyorum. Bilgisayarın yanına alınır mı? Genellikle hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.
Hikayeli oyun oynayacaksan hem de yanında bir PC varken alınmaz.

Birisinde PC varsa xbox alması saçma geliyor bana çünkü Xbox'daki çoğu oyun PC'ye geliyor. Series X deseydin Gta 6 için olabilir derdim ama bence hiç gerek yok. Yerinde olsam PC olduğu için hiçbir şey almazdım daha sonra Gta 6 çıkmaya yakın PS5 veya Xbox Series X alırdım.

Güzel konsoldur, bende fat kasa var memnunum. Fakat sağlam bir PC alacaksanız kesinlikle alınmaz. Bir artısı yok PC'ye göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı