Xbox One S alırken nelere dikkat edilmeli?

Münyr

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci.
Selamlar Xbox One S almayı düşünüyorum. İkinci el ve garantili olarak. Alırken nelere göre bakıp almam lazım. Bilen varsa yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kozmetik olarak bir sıkıntısı var mı?
Ürün çalışıyor mu?
Ürününün depolaması doğru mu?
Bu arada kaça alıyorsunuz, kaç kol var, özellikleri nedir?

Şu ana kadar bulduklarım genellikle 1TB tek kol garantili cihazlar. 2000 TL'ye rahat bulunuyor.

PS4 almak daha mantıklı olmaz mı?
Özel oyunları dolayısıyla.

Açıkcası oyunlara para verebilecek durumda değilim. Xbox tercih etmeminde nedeni bu aslında Game Pass'de tonla oyun olması. Ama o fiyata temiz bir PS4 denk gelirse onu da değerlendiririm elbette.

Açıkcası oyunlara para verebilecek durumda değilim. Xbox tercih etmeminde nedeni bu aslında Game Pass'de tonla oyun olması. Ama o fiyata temiz bir PS4 denk gelirse onu da değerlendiririm elbette.
PS4 oyunlarını 2.el alın olmaz mı?
Tabii ki de Game Pass özelliği çok iyi haklısınız orada. Xbox One düşünür müsünüz? Hem daha ucuz olmaz mı?

PS4 oyunlarını 2.el alın olmaz mı?
Tabii ki de Game Pass özelliği çok iyi haklısınız orada. Xbox One düşünür müsünüz? Hem daha ucuz olmaz mı?

Xbox One pek hoşuma giden bir cihaz değil. One S almamın nedeni de aslında daha küçük ve hafif olması.

2 Yıl önce için de PUBG, Halo 5, Gears Of war olan bir sıfır Xbox One S 2200 TL'ye satın almıştım. Ve PS4'e geçmenizi önermiyorum. Bir arkadaşım da vardı PS4 ve hiç bir şekilde oyun alamıyordu. Özel oyunlarda bana göre çok etkileyici değil. Sırf 5-10 tane özel oyun için Xbox gamepass 200+ oyununu göz ardı etmek bana pek mantıklı gelmiyor. Eğer PS4'e yönelecekseniz söyleyeceklerim bu kadar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı