Xbox One S almaya değer mi?

e.BERKE.d

Hectopat
PC için yeterli param olmadığı için Xbox One S almayı düşünüyorum. TV yerine 1080P 75Hz'lik monitörümde kullanacağım. Araştırdım olumlu yorum çok ama kasımda çıkacak yeni modeli için beklememi öneren de çok oldu. Sizce almaya değer mi ya da yeni modeli beklemeli miyim? Aydınlatırsanız sevinirim.

Şuan en güçlü konsol. O Assassin's Creed Origins performansını gördükten sonra ve Forza Motorsport 7 için gösterdiği grafikler harika. Üstelik bunlar 4K gösterildi.

Assassin's Creed Origins oyununda adamları ne kadar uzakta çok net görüyorsunuz. Cidden sağlam. Çok iyi bir performansı var. Bana kalırsa alınmalı.

Son düzenleme:
Xbox ben tek kolunu beğeniyorum çok rahat onun dışında PS4 bana göre daha iyi nedeni kendine özel çok güzel oyunları olması beyond two souls( en beğendiğim oyun) heavy rain(hikaye roman gibi mübarek) the last of us, ve sayamadığım bir çok oyun ile gayet güzel bir konsol. Şuan son çıkan Pro öneririm ama ne yazık ki 1080P model o yüzden PS4 slim veya PS4 alabilirsiniz.

Şuan en güçlü konsol.
XBOX One X için konuşuyorsunuz sanırım. Arkadaş S modeli için sormuş. Eğer S modeli için söylüyorsanız da yanlış bilgi veriyorsunuzdur zaten. PS4 Pro daha iyi sonuçta. Ki oyun oynuyorsunuz sonuçta. Daha iyi olması ya da olmaması çok önemli değil ki. Sıkıntı çıkarmadan çalıştırması yetmiyor mu?

XBOX One X için konuşuyorsunuz sanırım. Arkadaş S modeli için sormuş. Eğer S modeli için söylüyorsanız da yanlış bilgi veriyorsunuzdur zaten. PS4 Pro daha iyi sonuçta. Ki oyun oynuyorsunuz sonuçta. Daha iyi olması ya da olmaması çok önemli değil ki. Sıkıntı çıkarmadan çalıştırması yetmiyor mu?
Arkadaş için o önemli ise pek mantıklı değil ama 2019-2020 yılına kadar oyun desteği olduğu için PS3 dahi alabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı