XBOX One S Controller Duracell Şarj Olmaması

Ertugrul1403

Kilopat
Katılım
6 Temmuz 2017
Mesajlar
414
Makaleler
4
Çözümler
1
Yer
İstanbul/AVR
Arkadaşlar ben PC'de oyun oynamak için aldım, içinde 2 adet pil çıktı, onlar şarj olan pil değilmiş.

Ben de duracell şarj olan pillerinden aldım AA olandan, şarjı bitti pillerin, ben de şarja taktım 4-5 saat şarj oldu sonra PC'ye bağladım kendi kendine kapanıyor, sanırım piller şarj olmuyor.
9068583256114.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox one s gamepad için alacağım titreşim özelliği kullanmıyorum genelde.Full dolu pil 2-3 gün gider mi sizce.Ayrıca kutudan çıkmayan diğer duracell pillerini şarj ediyor mu alet ?
 
Xbox One s Gamepad için alacağım titreşim özelliği kullanmıyorum genelde. Full dolu pil 2-3 gün gider mi sizce. Ayrıca kutudan çıkmayan diğer Duracell pillerini şarj ediyor mu alet?

Sadece şarj edilebilir pilleri şarj eder cihaz. Eğer normal pil şarj etmeye çalışırsanız 1 kere şarj olur 2.ya da 3.üde pil patlar cihazda zarar görebilir pilin ne kadar gideceği kaç mAh olduguna bağlı bende 2500 mAh duracel şarj edilebilir piller var kulaklık takmama ragmen 3-4 gün gidiyor takmasam 1 hafta gidebilir kola kulaklık takarsan ve titreşim modunu açarsan daha cabuk bitiyor.
 
Beyler size bu konuda bi önerim olacak, önce ön yargılı olabilirsiniz fakat bi deneyince haklı olduğumu göreceksiniz, 2012 den beri Xbox aktif şekilde oynuyorum, ben de yıllardır duracell doldurulabilir pilleri kullandım ve acil durumlar için de hep yedekte duracell normal pillerden bolca bulundurdum.. Ta ki geçen yıl tesadüfen YouTube da bi pil karşılaştırma videosuna denk gelene kadar.. Youtuber arkadaş piyasadaki bilindik bütün kallavi pil markalarını model model ölçtü hesapladı sıraladı falan, en sonda da öyle eğlencelik olsun diye bim market pilini ölçtü Power marka,, pil şaşırtıcı şekilde duracelin klasik modelinden bir tık düşük çıktı yani tam rakam hatırlamıyorum ama hani mesela %10 daha düşük çıktı.. Ama fiyata gelince 4te 1i fiyatına.. hâl böyle olunca bir kez denemelik aldım, gerçektende süper çıkınca şimdi sürekli bim pili alıyorum 10-20 tane, çok uzun süre gidiyor, artık duracelleri bile doldurmakla uğraşmıyorum çünkü bim pili çok ucuz ve güçlü,, . herşeyde kullanıyorum.

Lütfen denemeden bana sallamayın, hatta deneyip yorumlara ekleme yapın, gerçekten de işinize yarayacak
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı