Teşekkür ederim. Yalnız bunun fiyatı diğerlerine göre baya çokmuş Peki diğer 20tl lik ürünleri alsam ani kopmalar yaşar mıyım? "Keşke ugreen alsaydım." der miyim?
Teşekkür ederim. Yalnız bunun fiyatı diğerlerine göre baya çokmuş Peki diğer 20tl lik ürünleri alsam ani kopmalar yaşar mıyım? "Keşke ugreen alsaydım." der miyim?
Kullanmadım bilmiyorum, ben bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım. Klavye, kulaklık, mouse ve controller bağlıyken bile sorun yaşamamış. Bende cok memnunum, ekstra masraf yapmamak için bence al. Daha pahalıya patlamasın. O dediklerin sağlamda olabilir, tercih senin.
Ucuz etin yahnisi yenmez derler, bence biraz daha para verip Ugreen almak daha mantıklı.
Bende Ugreen kullanıyorum gayet memnunum, şu ana kadar hiç kopma yaşamadım üstelik 20 metre mesafesi var.
Arkadaşım 15 TL'lik bir ürün satın aldı, fakat masanın bir ucundan diğer ucuna bile sürekli kopuyor. Ya kaliteli bir Bluetooth adaptör alacaksınız ya da orjinal kablosuz alıcısını. Kabloyla kullanmak da bir seçenek tabii ki.