Xbox One S Controller için Bluetooth dongle tavsiyesi

Evet 2 gündür kullanıyorum. Metre olarak test yapmadım ama ortalama bir oturma odasının her köşesinde sorunsuz çekiyor diyebilirim.
Blueetooth adaptör üzerinden bağladığınız zaman xbox kontrolcüsü olarak mı gözüküyor kol yoksa normal bir gamepad olarak mı ?

Güncelleme için kablo takmanız gerek.

Arkadaşlar usb bluetooth adaptöre birden fazla xbox kolu bağlayabilir miyiz bir sorun çıkarır mı?

CSR 4.0 sahibiyim ve söylemem lazım ki çok pişmanım 25 tl ödedim. Telefonum anında bağlanıyor ama xbox cihazını bağlaması işkence bir kere bağladığımda tekrar bağlanmama sorunları da oluyor unut-bağlan gibi hamleler ile bağlamaya çalışıyorum, burumdan getirdi. Ayrıca diğer laptopda bu sıkıntılar olmuyor hatta bilgisayarıma format atmadan önce hiç bağlayamıyordum.

Hocam ben Ugreen markasının beyaz renkli olanını aldım gayet memnunum. Sizde yeni bir tane almayı düşünüyorsanız öneririm lakin diğerlerine göre biraz pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…