Xbox One S Controller için Bluetooth dongle tavsiyesi

Hocam ben Duracell 1300Mah şarj edilebilir pilleri kullanıyorum. Günde 1 2 saat oynadığımda 5 6 gün gidiyor. Aralıksız ise 5 saat falan gidiyor.

Bende mavi olanı ve şuana kadar herhangi bir değişme olmadı. Gerçi benimki pek eski sayılmaz ama değişeceğini sanmıyorum kaliteli bir plastiği var.

Kablolu da kullanabiliyoruz değil mi? Micro USB kablo ile olur diye duymuştum tam emin olamadım.
Kabloyu kontrol et ben 3 tane kablo ile bağlamayı denedim 4. çalıştı. Bunca zaman telefonum pc ye bağlanmıyor sanıyordum meğer kablolar veri iletmiyormuş.
Evet takınca sorunsuz görüyor.
Ürün elime geçti ve test ettim sorunsuz çalışmaya başladı her türlü sorun ortadan kalktı. CSR 4.0 ı kesinlikle almayın Ugreen sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
Ugreen Bluetooth dongle kopma ve gecikme olmadan kaç metre çekiyor?
Evet takınca sorunsuz görüyor.

İlk aldığım zamanlarda çok memnunum fakataradan 1 ay geçti şu an kol bağlı olduğu halde tuşları algılama sorunu yaşıyorum
En son istediğim şeylerden biri algılama sorunu hocam peki bu adaptörü alsam one s kolu ile uyumlu olur mu?

En son istediğim şeylerden biri algılama sorunu hocam peki bu adaptörü alsam one s kolu ile uyumlu olur mu?Eki Görüntüle 403577
Bu konuda bir fikrim yok açıkçası. Kopma sorunu sık sık olmasa da oluyor bende şaşırıyorum bu duruma. Orijinal play charge kitim de var piller ile ilgili bir sıkıntı da yok ama kopma sorunu devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…