Xbox One S Controller ne zaman indirime girer?

mevtai

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilindiği üzere konsollardan alınan yüzde 50 gümrük vergisi 1 Ocak itibarıyla düşürüldü. Buna rağmen fiyatlarda henüz bir değişiklik olmadı. Yaklaşık 2 aydır Xbox One S Controller'ın indirime girmesini bekliyorum. Bu indirim ne zaman fiyatlara yansır? Bilgisi veya tahmini olan yardımcı olursa sevinirim.

Vergi arttırılsa direk fiyatlar uçardı. Düşünce indiremiyolar galiba.

Vergi arttırılsa direk fiyatlar uçardı. Düşünce indiremiyolar galiba.
Ben de onu anlamıyorum. Vergi geldiğinde hemen yükselmiş fiyatlar. Şu an düşmüyor. Sırf o yüzden oynadığım oyunlara ara verdim. Hiç gelmeyeceğini bilsem indirimin, alternatiflere yönelirim.

İndirim olur mu olmaz mı bilmiyorum ama çok aşırı bir indirim olmayacak gibi duruyor. S model medimarkt.de de 60 Euro civarına satılıyor. Bu fiyattan gümrükten geçince vergilerle fiyatı 781 TL oluyor.( %20 ÖTV,%18 gümrük vergisi )Vatan'da zaten 850 TL civarına satılıyor eski model gamepadler. Beklerseniz 850 TL civarına 9. nesil gamepad alabilirsiniz belki. Bence beklemeye değecek bir indirim de değil, zaten indirimin olacağıda belli değil.

Ya geçen sene bu zamanlar ben 300 tl ye alıp almama konusunda çok kararsızdım. Nasıl oldu da birden 1000 tl bandına çıktı bunlar çok saçma.

Ya geçen sene bu zamanlar ben 300 tl ye alıp almama konusunda çok kararsızdım. Nasıl oldu da birden 1000 tl bandına çıktı bunlar çok saçma.
Aynısını yaşadım gerçekten. 300-500 tl bandında almadım gittim mecburen 1000 Tl verdim. Bu arada yenisini ve eskini kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki, yenisi çok daha kaliteli. Tetik hissiyatı daha iyi olmuş. Fiyatın inmesini beklerim derseniz bence yenisini alın.

Çok saçma rakamlar insan parası olsa da vermek istemiyor cidden. Yenisini almayı düşünüyorum ben de eğer 1 ay içinde indirim gelmezse. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…