Xbox One S Controller Windows 10'da lag yapıyor

Lütfen controller ve usb dongle tavsiyesi için başka bir konu açın. Yaşadığım soruna çözüm aramak adına başlattığım konu hiç ilgisi olmayan yerlere çekildi.

Lütfen controller ve usb dongle tavsiyesi için başka bir konu açın. Yaşadığım soruna çözüm aramak adına başlattığım konu hiç ilgisi olmayan yerlere çekildi.

Hiç ilgisi olmayan yerlere mi çekildi? Sorunun çözümü için alternatif sunduk, bu arada birkaç soru geldi cevapladık. Tamamen alakasız bir muhabbet dönmüyor yani. Xbox controller hakkında konuşuyoruz.

Her neyse madem böyle düşünüyorsun yazmayız olur biter. Alakasız olduğunu düşündüğün mesajları site yönetimine şikayet edersin.

Hangi bluetooth adapter kullanıyorsunuz. Bende Dark 4.0 dongle ile kullanıyorum kopuyor windows 10 da. kol zaten pahalı birde microsoftun kendi alıcısına para veresim yok. Bir çaresi var mı

Bu xbox game padini PC de kullanmak için neden adaptör gerekiyor anlamış değilim? Mesela notebook ların kendi dahili bluetooth adaptörü var eşleştirelim olsun bitsin usb alıcı da neyin nesi?

6 gün gibi rekor süreyle geldi. Bilgisayarın arkasına bağladım, üzerinde tuş ile 2 ayrı gamepadi eşleştirdim. Anında bağlandı, en ufak gecikme lag vs söz konusu değil. Gamepadi açar açmaz bağlanıyor, ayrıca ses çıkışı da çalışıyor. Kısaca bluetooth’a oranla sorunsuz ve harika çalışıyor.

Merhaba bu ürün değil mi sizin aldığınız sanırım fiyatı artmış?
Birde adaptör yeni tip olandan mı geldi, 4-5 metreden denediniz mi?

Evet bu ürün yeni adaptörlü, kampanya bitmiş olabilir. Neredeyse 2 oda öteden çekiyor, 1 duvar var arada 5 metreden fazla çekti.

Ne yaptınız ben de Trust Bluetooth Adaptör ile aynı sorunu yaşıyorum. Sekiro oynarken kamerayı hareket ettirdiğim zaman 1-2 saniye sonra dönmeye başladı son 1 haftadır durup dururken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…