Lütfen controller ve usb dongle tavsiyesi için başka bir konu açın. Yaşadığım soruna çözüm aramak adına başlattığım konu hiç ilgisi olmayan yerlere çekildi.
Hangi bluetooth adapter kullanıyorsunuz. Bende Dark 4.0 dongle ile kullanıyorum kopuyor windows 10 da. kol zaten pahalı birde microsoftun kendi alıcısına para veresim yok. Bir çaresi var mıBen bluetooth adaptör ile kullanıyorum. Daha hiç lag, takılma gibi sorunla karşılaşmadım. Kolu Vatan'dan 450 lira vererek almıştım. İnternetten bi keresinde çin malı kol göndermiştiler. Türk sitelerine bulaşmamak lazım malasef. Yabancı ülkeden gelmesini bekleyene kadar da sabır lazım. Ülkemizde aldığımızda da 100-150 lira fazlasını verip alıyoruz. Her şey çok kötü. Delirmek üzereyim.
Geldi miÜrün gelsin, inş. diyelim![]()
Geldi mi![]()
Merhaba bu ürün değil mi sizin aldığınız sanırım fiyatı artmış?6 gün gibi rekor süreyle geldi. Bilgisayarın arkasına bağladım, üzerinde tuş ile 2 ayrı gamepadi eşleştirdim. Anında bağlandı, en ufak gecikme lag vs söz konusu değil. Gamepadi açar açmaz bağlanıyor, ayrıca ses çıkışı da çalışıyor. Kısaca bluetooth’a oranla sorunsuz ve harika çalışıyor.
Merhaba bu ürün değil mi sizin aldığınız sanırım fiyatı artmış?
Birde adaptör yeni tip olandan mı geldi, 4-5 metreden denediniz mi?
Microsoft Xbox Controller (mit Wireless Adapter für Windows) schwarz: Amazon.de: Games
Microsoft Xbox Controller (mit Wireless Adapter für Windows) schwarz - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen!www.amazon.de
Hangi bluetooth adapter kullanıyorsunuz. Bende Dark 4.0 dongle ile kullanıyorum kopuyor windows 10 da. kol zaten pahalı birde microsoftun kendi alıcısına para veresim yok. Bir çaresi var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.