Xbox One S Gamepad PC'de Gecikme Yapar mı?

Mithril5

Megapat
One S gamepad PC'de gecikme yapar mı arkadaşlar, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum peki nasıl bağlantı kuruyosun ? Kullandığın Bluetooth alıcıl modeli nedir ?

Aktif olarak kablolu kullanıyorum, cihazım da bluetooth 4.0 olmadığından dolayı (4.0 altı çalışmıyor.) Arkadaşım da bluetooth 4.0 ile denediğimizde herhangi bir sorun olmadan oynadık.

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Nette birkaç video gördüm biraz gecikmeler görmüştüm aynısını yaşamak istemiyorum o yüzden vazgeçtim almaktan. O yüzden konuyu açtım...

İstersen kablo takabiliyorsun ona. Ben sürekli pil değiştirmekten bıktım, şuaralar kablo takıp kullanıyorum..

Merhaba, bilgisayarım televizyona arası çok uzak olduğu için bu kablo ile bağlı. Kasada da bu adaptör takılı. Kasaya yaklaşık 8-9 metre uzaklıktan kablosuz olarak kullanıyorum, ne bağlantıda bir gecikme sorunu var ne de görüntü ve tepki süresinde. Kasanın dibindeki monitörüm den kablolu oynar gibi oynuyorum. Kolu da adaptörü de aynı satıcı sattığı için buradan (Ekostok adlı satıcıdan) almıştım, 1 gün sonra beraber kargoladılar.

Dostum adaptör olarak hangi model kullanıyorsun ?
İstersen kablo takabiliyorsun ona. Ben sürekli pil değiştirmekten bıktım, şuaralar kablo takıp kullanıyorum..
İlerleyen zamanlarda ben de şarj kiti almayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi sürekli pil masrafı yaşamamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…