3400 TL bile uygun geldi bana. Aralık ayında 3700 TL'ye iki oyun, bir orijinal kontrolcü ve bir replika kontrolcü ile satmıştım. Tabi konsolun durumu da göz önünde bulundurulmalı.
İlanın tarihi 29 temmuz 2022. 1 yıl önce yani. 1 yıl öncesine göre fiyat pahalı bile Tahminimce şuan o konsol satılık değildir. Satılık olsa bile o fiyattan bırakmaz satıcı.
İlanın tarihi 29 Temmuz 2022. 1 yıl önce yani. 1 yıl öncesine göre fiyat pahalı bile Tahminimce şu an o konsol satılık değildir. Satılık olsa bile o fiyattan bırakmaz satıcı.
İlanın tarihi 29 temmuz 2022. 1 yıl önce yani. 1 yıl öncesine göre fiyat pahalı bile Tahminimce şuan o konsol satılık değildir. Satılık olsa bile o fiyattan bırakmaz satıcı.
Hocam kesinlikle almanızı öneririm bir kere fiyat çok uygun ben 3800 TL'ye aldım geçen aylarda ayrıca guçsuz olduğunu düşünmüyorum aktif olarak kullanıyorum oynadığım oyunlari ve performansını yazicagim.
CoD Modern Warfare (akıcı oynadım)
Forza 4( grafikler mükemmeldi oyunda çok akiciydi)
AC Valhalla(akıcı oynadım kasma olmadı)
Suanlik bunları yazdım aklımda başka yok ama hepsi çok akiciydi ve performansından şikayet ettiğim olmadı ayrıca oyun fiyatları konusunda çok uygun bir konsol kesinlikle bu fiyata almanı öneririm alırsan hayırlı olsun.
Hocam kesinlikle almanızı öneririm bir kere fiyat çok uygun ben 3800 TL'ye aldım geçen aylarda ayrıca guçsuz olduğunu düşünmüyorum aktif olarak kullanıyorum oynadığım oyunlari ve performansını yazicagim.
CoD Modern Warfare (akıcı oynadım)
Forza 4( grafikler mükemmeldi oyunda çok akiciydi)
AC Valhalla(akıcı oynadım kasma olmadı)
Suanlik bunları yazdım aklımda başka yok ama hepsi çok akiciydi ve performansından şikayet ettiğim olmadı ayrıca oyun fiyatları konusunda çok uygun bir konsol kesinlikle bu fiyata almanı öneririm alırsan hayırlı olsun.