kopkeliekmek
Hectopat
Diyoruz ya hocam link atarsanız bakalım. Sattığı platform ve profili her şeyini açıklar.Sizce dolandırıcı mı bu arada 3400 TL miş karıştırmışım kusura bakmayın.
Diyoruz ya hocam link atarsanız bakalım. Sattığı platform ve profili her şeyini açıklar.Sizce dolandırıcı mı bu arada 3400 TL miş karıştırmışım kusura bakmayın.
3400 TL bile uygun geldi bana. Aralık ayında 3700 TL'ye iki oyun, bir orijinal kontrolcü ve bir replika kontrolcü ile satmıştım. Tabi konsolun durumu da göz önünde bulundurulmalı.Sizce dolandırıcı mı bu arada 3400 TL miş karıştırmışım kusura bakmayın.
XBOX ONE S OYUN KONSOLU ÇİFT KOL 1 TB FATURA GARANTİLİ İlan No: 1041767663Ben mi yanlış biliyorum diye baktım ama piyasa gerçekten 5k altına konsol yok. Dolandırıcı olma ihtimali yüksek. Link atarsanız kontrol yapalım.
Link atınSizce dolandırıcı mı bu arada 3400 TL miş karıştırmışım kusura bakmayın.
İlanın tarihi 29 Temmuz 2022. 1 yıl önce yani. 1 yıl öncesine göre fiyat pahalı bileTahminimce şu an o konsol satılık değildir. Satılık olsa bile o fiyattan bırakmaz satıcı.
kolsuz 3000 normal miİlanın tarihi 29 temmuz 2022. 1 yıl önce yani. 1 yıl öncesine göre fiyat pahalı bileTahminimce şuan o konsol satılık değildir. Satılık olsa bile o fiyattan bırakmaz satıcı.
Normal. Bir kolun 2. el fiyatı 800-900 lira. 2 kolla beraber 5000'e denk geliyor.Fark etmemişim
kolsuz 3000 normal mi
2900 TL'ye 2. el buldum. İki kollu fakat 50 inç TV'de nasıl performans verir? Korkuyorum, acaba kaldırır mı? Ve herkes çok güçsüz diyor.
Hocam kesinlikle almanızı öneririm bir kere fiyat çok uygun ben 3800 TL'ye aldım geçen aylarda ayrıca guçsuz olduğunu düşünmüyorum aktif olarak kullanıyorum oynadığım oyunlari ve performansını yazicagim.
CoD Modern Warfare (akıcı oynadım)
Forza 4( grafikler mükemmeldi oyunda çok akiciydi)
AC Valhalla(akıcı oynadım kasma olmadı)
Suanlik bunları yazdım aklımda başka yok ama hepsi çok akiciydi ve performansından şikayet ettiğim olmadı ayrıca oyun fiyatları konusunda çok uygun bir konsol kesinlikle bu fiyata almanı öneririm alırsan hayırlı olsun.
Xbox One S daha güçlü bir konsol.Xbox One fat ile One S aynı mı One fat daha büyük ve PSU sunun dışarıda olmasından başka farkı var mı? Aynı güçte değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.