Xbox One S için disk nasıl takılır?

deidara senpai

Centipat
Daha fazla  
Elimde bir Xbox One S 1TB var, hafizasini yukseltmek istiyorum. Bir harici HDD veya SSD gibi bir şey almak istiyorum. 1 TB'lık bir şey alsam kâfi. Mumkunse adaptorsuz olmasini istiyorum, hatta adaptorlu bir şey olmamasi lazim. 2.el alacagim, sorularim şunlar:

SSD takabilir miyim (makineyı acmayacagim)?

HDD mi almalıyım yoksa SSD olabiliyorsa SSD mi almalıyım yani cok fark eder mi?

Aldıgımda USB'yi takıp direkt kullanabilecek miyim yoksa ugrasmam gerekir mi?

Mesela içinde FIFA attım FIFA'ya direkt girebilecek miyim yoksa depolama alanını falan degistirmem gerekir mi ugrastirir mi yani?

Ve son olarak uygun fiyatli 1TB benim cihaza uyabilecek SSD veya HDD önerileri. Kendi kullandıklarınızdan olursa sevinirim.

Cevaplayanlara teşekkür ederim.

Elimde bir Xbox One S 1TB var, hafizasini yukseltmek istiyorum. Bir harici HDD veya SSD gibi bir şey almak istiyorum. 1 TB'lık bir şey alsam kâfi. Mumkunse adaptorsuz olmasini istiyorum, hatta adaptorlu bir şey olmamasi lazim. 2.el alacagim, sorularim şunlar:

SSD takabilir miyim (makineyı acmayacagim)?

HDD mi almalıyım yoksa SSD olabiliyorsa SSD mi almalıyım yani cok fark eder mi?

Aldıgımda USB'yi takıp direkt kullanabilecek miyim yoksa ugrasmam gerekir mi?

Mesela içinde FIFA attım FIFA'ya direkt girebilecek miyim yoksa depolama alanını falan degistirmem gerekir mi ugrastirir mi yani?

Ve son olarak uygun fiyatli 1TB benim cihaza uyabilecek SSD veya HDD önerileri. Kendi kullandıklarınızdan olursa sevinirim.

Cevaplayanlara teşekkür ederim.

HDD ya da SSD olması One S için çok şey değiştirmez USB 3.1 ya da 3.0 destekleyen herhangi bir taşınabilir disk takabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı