Xbox One S kaç sene daha güncel kalır?

PS4 hakkında konuşacağım. Xbox tarafını bilmiyorum, Sony CEO'su Jim Ryan yaptığı yeni bir açıklamada dedi ki PS3 desteğini kestiğimiz gibi çabuk öldürmeyeceğiz PS4 cihazını. Yani bu cihazlar Xbox tarafında da yavaş bir şekilde sona erecek. Ben destek bittikten sonra da kullanacağım büyük ihtimal çünkü çok oynamıyorum yoğun vaktim yok oynamaya maalesef :(

PS4 hakkında konuşacağım. Xbox tarafını bilmiyorum, Sony CEO'su Jim Ryan yaptığı yeni bir açıklamada dedi ki PS3 desteğini kestiğimiz gibi çabuk öldürmeyeceğiz PS4 cihazını. Yani bu cihazlar Xbox tarafında da yavaş bir şekilde sona erecek. Ben destek bittikten sonra da kullanacağım büyük ihtimal çünkü çok oynamıyorum yoğun vaktim yok oynamaya maalesef :(

Sony tarafında destekten kasıt ne bilmiyorum fakat crossplatform oyunlar gelmeye devam edecektir. Özel oyunların ise çok fazla ömrünün olduğunu düşünmüyorum. 2-3 aya gelecek Returnal PS5 özel olacak mesela. Belki büyük çaplı oyunlar PS4'e de çıkacaktır fakat PS5 üzerinde geliştirecekleri için, performansları ne olur belirsiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı