Xbox One S kaça satılır?

ghostxwm

Decapat
Daha fazla  
Özenle kullandığım Xbox One S (CD'li model) satmayı düşünüyorum yanında orijinal şarj kiti ve 2 tane kaliteli pil vereceğim gamepad var ama vermek istemiyorum PC alırsam onda kullanmak için yanında 2016 yapım bir araba oyunu CD vereceğim ve yanında GTA 5'li bir hesap vereceğim sizce kaça satmaliyim ve sattıktan sonra GTA FIFA gibi oyunları orta ayarlarda 60+ FPS PC ya da laptop almayı düşünüyorum sizce ne alayım sattıktan sonra ve kaça satılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sadece oyun oynayacaksınız ve o satıklarınıza birazdaha para ekleyip PC alacaksanız Xbox series X falan alın bence bilgisayarın oyun konusunda çokta avantajı yok zaten

Özenle kullandığım Xbox One S (CD'li model) satmayı düşünüyorum yanında orijinal şarj kiti ve 2 tane kaliteli pil vereceğim gamepad var ama vermek istemiyorum PC alırsam onda kullanmak için yanında 2016 yapım bir araba oyunu CD vereceğim ve yanında GTA 5'li bir hesap vereceğim sizce kaça satmaliyim ve sattıktan sonra GTA FIFA gibi oyunları orta ayarlarda 60+ FPS PC ya da laptop almayı düşünüyorum sizce ne alayım sattıktan sonra ve kaça satılır?
Sattığınız parayla oyuncu laptopu alamazsınız hocam. Pc toplayabilirsiniz ama o da zor. Artık öyle 5 6 bin tl ye her oyunu açan pc toplanmıyor. Satıp üstüne biraz daha para koyarsanız belki bir şeyler ayarlanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı