Çözüldü Xbox One S konsola ucuz bir Gamepad takabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CanKara

Decapat
Merhabalar. Xbox One S kullanıyorum, ikinci bir Gamepad almak istiyorum. Fakat orijinal Xbox One S gamepadi 600-700 TL arası değişiyor, maalesef bu fiyatlar biraz fazla. Bu yüzden bu Gamepad'in muadili biraz da olsa ucuza alabileceğim bir kol var mı? Mesela farklı bir markanın daha ucuz Gamepad'i olup konsol ile uyumlu çalışanı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ali Express ile uğraşmaya değmez katılıyorum bu kablolu olan en uygunu gibi görünüyor. Monster Pusat Pro fiyatı da iyi duruyor, ne gibi sorunları var bu Gamaped'in.

Hocam, kutusunda Xbox One yazıyor. Ben de servisini arayıp aldım. Hatta burada konu bile açtım. Servisi bana yalnızca tek olarak çalışıyor dedi. Ben de tek bağladım. Çalışmadı. Servisle görüşmeler falan yaptım. Çözüm yok. Monster Pusat Pro PC'de Xbox 360 kolu olarak gözüküyor. Klavuzunu inceledim galiba PC ile yansıtma olarak çalışıyor. Bu kolu aldım taktım direkt tanıdı. PC'ye taktım. Xbox One kolu olarak gözüküyor. Sorun bu hocam.
Hocam, en uygun olarak bunu alabilirsiniz. Xbox One ve PC'de sorunsuz çalışıyor. Bende var.
Fiyatı gayet uygun önerin için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak ben bu konsol dünyasına yeni atıldım, belki de çok cahilce olacak kusura bakma. Bende xbox one s var da sen xbox one yazmışsın düz yine de çalışır bir sorun olmaz değil mi ?

Fiyatı gayet uygun önerin için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak ben bu konsol dünyasına yeni atıldım, belki de çok cahilce olacak kusura bakma. Bende xbox one s var da sen xbox one yazmışsın düz yine de çalışır bir sorun olmaz değil mi ?
Çalışır hocam. Kuşkunuz olmasın. Bütün Xbox One serisi kolları birbiriyle uyumludur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı