Xbox One S Kontrolcü Tepki Vermeme Sorunu

Makaleler
6
Her oyunda 5-10 dakika sonra kopma yaşıyorum. Kontrolcüye bakarsak, bağlı görünüyor. Hiçbir tepki alamıyorum birkaç dakika ve sonrasında hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor. Şansım varsa 1 saat kadar sorun çıkmıyor ama sonra aynı döngü. Dahili ve harici Bluetooth olan sistemlerde denedim. İki sistemde de Windows 10 1909 yüklü. Bu durumu yaşayan oldu mu? Kontrolcü ya da yazılımsal bir sorun olma ihtimali geliyor aklıma sadece.

PS4 kolum için bilgisayarda DS4 yazılımını kullanıyorum. Kendisi PS4 kolu için bilgisayar sürücüsü. Aynı sorun bende de var. Benim bazen kablodan dolayı oluyor bazense kendi kendine, kablonuzda bir sorun varmı?

@Heulse Bluetooth ile kullandığımı belirtmiştim. Kablolu deneme şansım olmadı henüz. Bunu da deneyeceğim.

@reptile Güncelleme çıkmıyor. Kablo ile denedim.

@Ellie Williams Evet, laptop ve masaüstü sistemde denedim. İkisinde de aynı davranıyor. Aygıtları unutturdum çakışma ihtimaline de karşı ama çözüm olmadı.

Yenisini talep edeceğim ama kimden? Lanet olası satıcıdan fatura alamadım henüz. N11 de mağazaya talep yolluyor sadece, umursayan yok. N11'e olan güvenim kırılmak üzere artık. 1 senede fatura gelmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı