Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar merhaba. Xbox One S alacağım. En uygun ve en güvenilir hangi siteden hangi satıcıdan almalıyım ? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2018
Arkadaşlar merhaba. Xbox One S alacağım. En uygun ve en güvenilir hangi siteden hangi satıcıdan almalıyım ? Teşekkürler.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.346 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 2 Haziran 2018 #2 Microsoft Xbox One S 500 Gb Oyun Konsolu Hepsiburada'dan alabilirsiniz veya MediaMarkt gibi yerlerden direk mağazadan da alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Microsoft Xbox One S 500 Gb Oyun Konsolu Hepsiburada'dan alabilirsiniz veya MediaMarkt gibi yerlerden direk mağazadan da alabilirsiniz.
Bedirhan Özçelik Kilopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 768 Çözümler 8 Yer Würzburg, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #3 Tavsiyem buradan almandan yana olacaktır MICROSOFT XBOX ONE S 500GB+FORZA HORIZON 3+DLC+STEREO KULAKLIK+2.KUMANDA fiyatına göre gayet iyi normalde konsol + oyun alacaksın bari bu biraz daha karlı sırf kulaklık + 2. kol 450 tl hepsini tek tek alırsan 1750 tl civarlarında olur Artı 0 Eksi
Tavsiyem buradan almandan yana olacaktır MICROSOFT XBOX ONE S 500GB+FORZA HORIZON 3+DLC+STEREO KULAKLIK+2.KUMANDA fiyatına göre gayet iyi normalde konsol + oyun alacaksın bari bu biraz daha karlı sırf kulaklık + 2. kol 450 tl hepsini tek tek alırsan 1750 tl civarlarında olur
KS KS Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #4 Bedirhan Özçelik dedi: Tavsiyem buradan almandan yana olacaktır MICROSOFT XBOX ONE S 500GB+FORZA HORIZON 3+DLC+STEREO KULAKLIK+2.KUMANDA fiyatına göre gayet iyi normalde konsol + oyun alacaksın bari bu biraz daha karlı sırf kulaklık + 2. kol 450 tl hepsini tek tek alırsan 1750 tl civarlarında olur Genişletmek için tıkla... O kadar çıkmışken x alırım ben 1000tl civarında bir şey arıyorum kulaklığa ve ikinci kumandaya ihtiyacım yok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bedirhan Özçelik dedi: Tavsiyem buradan almandan yana olacaktır MICROSOFT XBOX ONE S 500GB+FORZA HORIZON 3+DLC+STEREO KULAKLIK+2.KUMANDA fiyatına göre gayet iyi normalde konsol + oyun alacaksın bari bu biraz daha karlı sırf kulaklık + 2. kol 450 tl hepsini tek tek alırsan 1750 tl civarlarında olur Genişletmek için tıkla... O kadar çıkmışken x alırım ben 1000tl civarında bir şey arıyorum kulaklığa ve ikinci kumandaya ihtiyacım yok teşekkürler.
LukeSkywalker Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.385 Makaleler 5 Çözümler 2 Yer Death Star Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sith Lord in Galactic Empire 2 Haziran 2018 #5 Microsoft Xbox One S 500 Gb Oyun Konsolu Fiyatı Buradan alın. Artı 0 Eksi